13 November 2011

Byebye Justin Bieber , Hello Greyson Chance ! :)

Assalamualaikum ! ^^



( menjerittttttttttttt ..... ) 

Korang kena laa faham Daya nie memang sewel bila nampak orang tomey-II belaka nie . Ingat tak bila Daya waktu ZAMAN INI dulu ? Memang sewel laa waktu tu semua entry pasal ZAMAN TU je kan kan kan ? Weee ..

Bak kata status FB Daya ::

' Sayang sebab handsome memang takkan kekal lama '


Oraite peeps ! Zaman dah maju hidup mesti di-terus-kan . Say GOODBYE now ! Kita beralih ke ' GC FEVER ' !!! Jyeahhh <3

Eh jap-II GC tu ape eh ? Cettt , haha takpe-II Daya tak marah sebab Daya pon baru belajar nie haa . GC nie Greyson Chance ! Alaa yang handsome dekat dalam gambar atas sana tu haa . Bukan atas awan tau , atas entry nie je laa . Haha !

Daya kena betulkan niat Daya suke dekat die nie . Ehem-II :) .. Daya suka ( bukan cinta tapi minat ) sebab suara nie power tahap Gunung , haa kedua baru sebab dia cuteeeeeee .
Hehe obses * mata bersinar-II

Unfriend You by GC 
*Dengar dulu sebelum Daya cerita lebih mendalam dan dalam lagi dari laut ? -,-





Jyeahh menusuk tulang rusuk kan suara GC tu ? Weeee ! Okey kejap-II hati Daya tengah cair . Haha metafora betul ..

Little Thing About This Cute Prince


  Greyson Michael Chance
  16 August 1997 ( 14 ?? Takpe-II Daya suka lelaki muda . BAHAHA ! )
  Wichita Falls , Texas , USA ( Tempat lahir kayy bukan alamat rumah ^^ )
  Dia mula femes bila buat cover Paparazzi by Lady GaGa * cari dekat utube sendiri 


Sekarang masa-nya untuk bersedey pulak . Hmm GC nie dah datang Malaysiaaaa !!! Uwahhh pengsan serta merta *

Daya baru tau tadi , huhu kuno kan ? Cetttt . Tisu dah berkotak-II dah habis sebab nie je tau # Okey Daya tipu .

Takpelaa , hei pakwe , you kena datang tiap-II bulan jenguk Daya tau . Haha !

Sekarang happy balik ( biase laa mood perempuan memang selalu berubah . hehe ) , tau tak GC dengan Najwa Latiff kita dah ber-jumpe ? Oh man , she's so lucky ! <3



Jeless tahap Gunung Everest >___<




Adore this picture !! <3


Ape lagi nakk cakap eh ? Haa okey this is my favourite line of mine ! Haha promote ayat sendiri kejap ..

' Byebye JB , Hello GC ! . Jyeahhhh '


Sleep tight and sweet dream ( waktu Daya tengah post entry nie laa )  !
Eh Daya bukan cakap dekat korang laa . Daya cakap dekat GC . Haha jokinggg :D



4 comments:

kim heeruul said...

sekejap je nie..
nnti bila dh muncul yg baru.yang lama dilupakan..mcm justin bieber..
tunggu la gua muncul nanti..hahahahaha

Daya The Sixth ! said...

@kim heeruul Saya tunggu ! Tak sabar nak tergila-II dekat awak pulak ! :D

Nur Izzati said...

saya suka greyson chance , sampai bawa ke mimpi dpt jumpa dia xD haha

Batrisyia Anis Azrin said...

Kak Daya tlis kat biodata dia Dreyson. Bkan Greyson. Haha!