4 November 2011

Contest Aku , Dia Dan Kamu

Assalamualaikum !^^

# Nie sticky post ( entry melekat ) scroll laa bawah sikit kalau nak tengok entry baru



Eh eh baby nie , Daya buat contest dia terlebey ter-kezutt pulak . Haha comel gitu .

Daya dah lama dah teringin nak buat contest nie . Wee akhirnya dapat jugak buat kan kan kan ? ^^ . Korang kena letak gambar korang dengan orang tersayang . Tak kira laa BF ke , BFF ke , mak ayah ke . Asalkan orang yang korang sayang .

Terfikir pulak nak buat contest nie bile tengok citer The Walking Dead tadi . Ade kena mengena ke eh ? Haha pape jela kan . Dalam contest nie Daya ber-partner dengan Yasmin . Korang boleh laa visit blog dia jugak kayy . Jum sekarang kita tengok syarat-II contest kedua Daya nie .



Dalam pic nie bukan Yasmin . Just a picture with my bestfriend ^^ hehe .


 Korang kena Follow blog Daya & Yasmin #perlu
 Buat satu entry , letakkan banner dekat atas tu .
 Letak satu gambar bersama orang tersayang lepas tu cerita sikit pasal gambar tu .
 Gambar yang di-edit amat-II laa digalakkan .
 Contest nie akan tamat pada 24/11/2011 pukul 11.59 malam .
 Penyertaan kurang daripada 10 orang je , Daya terus batalkan contest nie .
 Pemenang akan dipilih oleh Pak Cik Random ( Tak pasti lagi berapa orang )

Nie pulak senarai hadiah untuk contest nie . Hadiah mungkin akan bertambah eh . Harap korang suka laa hadiah dia .

Hadiah

 Full Edit Blog by Daya
 Header by Daya
 Header by Yasmin
 Glowing Header by Aina
 Topup RM5
 Shawl by Butikpinkku



P/S :: Sesape yang nak sponsor hadiah boleh inbox dekat Facebook Daya kayy . Good Luck ^^ . Jangan lupa tinggalkan link entry yang korang tulis tu dekat entry nie . Comment je kayy ? Trimass .


19 comments:

cik ika said...

NK JOIN2..HOPE SEMPAT IKA JOIN..sebab lpas ni blik kg memang ta online la semiggu..hntr link kt shoutmix iika boleh??

Anonymous said...

dah join contest ni ,link dye kat bawah nih :)
http://bublecrystal.blogspot.com/2011/11/contest-akudia-dan-kamu.html

Anonymous said...

http://jelly-pink.blogspot.com/2011/11/laa-gambar-ni-kena-follow-daya-yasmin.html

nak join!

nurul amira arina bte sahrudin said...

nak join3...cbe naseb laa...soo..heres the entry
http://ayamgorengayampercik.blogspot.com/2011/11/ok.html

AmiraJKfollower said...

nk JOIN!hadiah sngat-2 larh best :DD

~~~~WaNi~~~~~ said...

Wani join ya nie pun di invite oleh adik wani bella.nie link wani join http://wanimerahjambu.blogspot.com/2011/11/contestdiaaku-dan-kamu.html

Nadzyra said...

Saya join...=)
http://pure-milky.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

fazrinanurina said...

Saie mahu join ini contest ! Hope menang lha ken !
http://nurfazrinaayobz-ceritasukaduka.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

Diny Athyrah said...

join !

http://kiterwsyunkawak.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

izyan said...

Dayaaa . yan join contest nihh even gamba yan tak laa lawa mane ^^ mencube naseb mwehehe .
nihh link : http://rumahmeletup.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

izyan said...

yaya , yan nak join contest nii ^^
http://rumahmeletup.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

izyan said...
This comment has been removed by the author.
FiHa said...

join !

http://mawarmialah.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

Hidayah said...

Saya pun join lah.Best lah contest nii. ;D
http://pejamcelikpejamcelik-hidayah.blogspot.com/2011/11/contest-akudia-dan-kamu.html
Harap2 lebih sepuluh org lah yg masuk contest ni.

PUMPKIN wawa said...

join..
hrap kak ska ngn entry sya nie...

http://pumpkinwawa.blogspot.com/2011/11/contest-akudia-dan-kamu.html

Faralisa Putri said...

hey dayahh :) . humm , so lisa join contest niyy tahu :) hope menang . aminn :) btw , niyy link die :http://faralisameowmeow.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

cik fiyka funky said...

http://cikfiykafunky.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

try nasib . saya join

gadis chocolate said...

nak join jugak..terima kasih..:)
http://haziqahpunye.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html.

Aqylla Baharudin said...

nak joinnnn ! ini link nye ;
http://www.qylaveto.co.cc/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html