4 November 2011

Contest Aku , Dia Dan Kamu

Assalamualaikum !^^

# Nie sticky post ( entry melekat ) scroll laa bawah sikit kalau nak tengok entry baru



Eh eh baby nie , Daya buat contest dia terlebey ter-kezutt pulak . Haha comel gitu .

Daya dah lama dah teringin nak buat contest nie . Wee akhirnya dapat jugak buat kan kan kan ? ^^ . Korang kena letak gambar korang dengan orang tersayang . Tak kira laa BF ke , BFF ke , mak ayah ke . Asalkan orang yang korang sayang .

Terfikir pulak nak buat contest nie bile tengok citer The Walking Dead tadi . Ade kena mengena ke eh ? Haha pape jela kan . Dalam contest nie Daya ber-partner dengan Yasmin . Korang boleh laa visit blog dia jugak kayy . Jum sekarang kita tengok syarat-II contest kedua Daya nie .



Dalam pic nie bukan Yasmin . Just a picture with my bestfriend ^^ hehe .


 Korang kena Follow blog Daya & Yasmin #perlu
 Buat satu entry , letakkan banner dekat atas tu .
 Letak satu gambar bersama orang tersayang lepas tu cerita sikit pasal gambar tu .
 Gambar yang di-edit amat-II laa digalakkan .
 Contest nie akan tamat pada 24/11/2011 pukul 11.59 malam .
 Penyertaan kurang daripada 10 orang je , Daya terus batalkan contest nie .
 Pemenang akan dipilih oleh Pak Cik Random ( Tak pasti lagi berapa orang )

Nie pulak senarai hadiah untuk contest nie . Hadiah mungkin akan bertambah eh . Harap korang suka laa hadiah dia .

Hadiah

 Full Edit Blog by Daya
 Header by Daya
 Header by Yasmin
 Glowing Header by Aina
 Topup RM5
 Shawl by Butikpinkku



P/S :: Sesape yang nak sponsor hadiah boleh inbox dekat Facebook Daya kayy . Good Luck ^^ . Jangan lupa tinggalkan link entry yang korang tulis tu dekat entry nie . Comment je kayy ? Trimass .


19 comments:

cik ika said...

NK JOIN2..HOPE SEMPAT IKA JOIN..sebab lpas ni blik kg memang ta online la semiggu..hntr link kt shoutmix iika boleh??

I.love.Me ! said...

dah join contest ni ,link dye kat bawah nih :)
http://bublecrystal.blogspot.com/2011/11/contest-akudia-dan-kamu.html

harni nabila said...

http://jelly-pink.blogspot.com/2011/11/laa-gambar-ni-kena-follow-daya-yasmin.html

nak join!

nurul amira arina bte sahrudin said...

nak join3...cbe naseb laa...soo..heres the entry
http://ayamgorengayampercik.blogspot.com/2011/11/ok.html

AmiraJKfollower said...

nk JOIN!hadiah sngat-2 larh best :DD

~~~~WaNi~~~~~ said...

Wani join ya nie pun di invite oleh adik wani bella.nie link wani join http://wanimerahjambu.blogspot.com/2011/11/contestdiaaku-dan-kamu.html

Nadzyra said...

Saya join...=)
http://pure-milky.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

fazrinanurina said...

Saie mahu join ini contest ! Hope menang lha ken !
http://nurfazrinaayobz-ceritasukaduka.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

Diny Athyrah said...

join !

http://kiterwsyunkawak.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

izyan said...

Dayaaa . yan join contest nihh even gamba yan tak laa lawa mane ^^ mencube naseb mwehehe .
nihh link : http://rumahmeletup.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

izyan said...

yaya , yan nak join contest nii ^^
http://rumahmeletup.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

izyan said...
This comment has been removed by the author.
FiHa said...

join !

http://mawarmialah.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

Hidayah said...

Saya pun join lah.Best lah contest nii. ;D
http://pejamcelikpejamcelik-hidayah.blogspot.com/2011/11/contest-akudia-dan-kamu.html
Harap2 lebih sepuluh org lah yg masuk contest ni.

PUMPKIN wawa said...

join..
hrap kak ska ngn entry sya nie...

http://pumpkinwawa.blogspot.com/2011/11/contest-akudia-dan-kamu.html

Faralisa Putri said...

hey dayahh :) . humm , so lisa join contest niyy tahu :) hope menang . aminn :) btw , niyy link die :http://faralisameowmeow.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

cik fiyka funky said...

http://cikfiykafunky.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html

try nasib . saya join

gadis chocolate said...

nak join jugak..terima kasih..:)
http://haziqahpunye.blogspot.com/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html.

Aqylla Baharudin said...

nak joinnnn ! ini link nye ;
http://www.qylaveto.co.cc/2011/11/contest-aku-dia-dan-kamu.html