29 November 2011

Daya Rasa Dia Orang Ni Jelesss Laa ~~

Assalamualaikum ! ^___^


Panas tak tajuk entry Daya ? Haha ! Petang-II macam nie Daya memang suka cari gaduh dengan orang .. Nie tengah nak cari pasal laa nie ..

Eh cop-II , Daya bukan nak citerr pasal orang yang jeles dengan Daya tau . Haha macam laa ada orang yang jeles pon kan . * Perasan jee lebeyyyy

Daya nak me-manas-kan isu ' Orang Yang Nak Tiru Artis Korea ' ! Eleh rasa-nya korang pon tau ada kumpulan dekat sini yang nak tiru artis korea kan ?? Geliiii laaaa ..

Semua pon nak tiru . Rambut kalau boleh kaler emas , memang nak buat tu .. Style baju jangan cakap laa kan . Baju merah , seluar kuning , kasut biru ?? Heheh kelakar kan , kalau korea yang pakai nampak laa lagi STYLO dia , melayu ? Lebih kurang macam badut laa .. Opsss ~~ *pakai baju melayu or baju bola kan lagi comel :)

Bukan laki jela , perempuan pon sama . Haha Daya memang adil kan ? Baju memang seksi meksi .. Kalau boleh baju adik tu nak di-rembat ! Haha kesian tau jadi adik nie . Baju semua hilang kakak rembat . *nasib baik Daya tak ada kakak

Nak tengok tak gambar yang Daya rasa nak muntah setiap kali Daya tengok ??
* Baik korang sediakan bakul untuk muntah ~~





See ? Bukannya Daya taknak sokong Malaysia tapi kalau begini gayanya ... Daya lagi rela duduk dengan zombie * Haha jumpa zombie je lari ~~

Tengok laa perbezaan Ukiss dengan 24:7


*Daya pandang tak ada perasaan je gambar nie 


* Okey Daya menjerit tengok gambar nie !!
Oh my Kiseop :')

Kesian budak-II laki zaman sekarang , mesti malu dengan kumpulan macam nie .. Takpe-II laki melayu memang terbaekkk walaupun Daya minat korea .. Weeee

Tu baru laki , perempuan ? Hmm ~~


*tak boleh gedik lagi ? Haisyyy


* nampak comel tau

Daya rasa memang orang kita nie jeles laa kan ? Better laa kita jadi diri kita sendiri dari tiru orang lain .. Weee . Tak bermakna Daya tak minat artis Malaysia okey :)

Nasihat Daya , *bajet :: Jadi laa diri korang sendiri . You're beautiful just the were you are baby :')


6 comments:

Areen Sofea said...

btol tuh Kak Daya .
tah hape-2 tah . ngarot je kite tgk .

Miawwww said...

Betul tu kak Daya..kumpulan gula2 ngan 24:7 tu kalo tengok videonya pun tak bez..rsa nak muntah je ada...perasan macam bagus sangatlah tu agaknya,,,

apapun entri kak daya best!!

Lyeanna Wana said...

wana dh tahu lama dh ~~..
ce tgk klip video dorg..dgn dance teraburnya..ish3

Tqa ℒondon said...

Eww! Please!
Eventhough I'm not a kpop fan (more american and british indie), tapi macam menggelikan. Seriously all of them looked like a bunch of indon kerja construction yg baru nak up. (oops!) sorryy...
*lari pergi toilet nak muntah*

p/s: tak sanggup tengok muka dorang dengan bercelak bagai. Kalau MBLAQ ngn Ukiss tu kena la jugak. haha

Eiqa Vandetta said...

memang betul dieorang jeleslah..hehehe

storyteller said...

Kenapa entah bile Malaysians buat macam tu, nampak gedik pulak kan.hehe