15 November 2011

Freebies Blogskin !! Suka tak suka tak ? Heheee .

Assalamualaikum ! :')


Tengah dengar azan Asar . Sedap imam dekat kawasan Daya nie azan . Tenang sikit . Peace (Y)

* Eh bagi Daya bagi ucapan sesat sekejap boleh . Boleh ? Okey ? #sabar jelaaa ~ freebies je semua laju kan . 

UPSR Candidate 2011 

Good luck untuk hari khamis nie . Korang nak amek keputusan kan ? Harap
cemerlang gemilang terbilang laa keputusan korang tu . Akak doakan yang terbaek untuk korang . Make your parent pround okey . Kalau dapat lima A tu bagitau akak , akak bagi hadiah special sikit ( senyuman paling manis je pon . Haha )
To my sistah Shuhada , all your best sistah . Love yaa <3

Ucapan yang dramatic kan ? Nangis laa sikit . Hehe . Okey sekarang kita berubah ke topic asal usul entry ni di-karang oleh jari-II molek Daya . Faham ? Good .

Daya tengok dah ramai dah orang guna blogskin nie . Chumel-II belaka gitu . So Daya nak bagi freebies laa sikit kepada yang nak guna . Tapi amaran eh , kalau dah guna blogskin nak guna template biasa balik , semua yang korang edit sebelum nie HILANG !

So download dulu full-template okey ? Masanya telah tiba ! Freebies !! Lailailai ^^ . Yang pasti nie bukan Daya yang buat . Daya jumpa dan bagi dekat korang . Faham ? Good .

Sweet Pinky





Kitty 




Blue like sky ( Ececeh tibe-II teringat lagu Skyscraper )







Black Is Beauty







Tak tahu macam mana nak download ? Don't worry . Meh sini Daya ajar . Rapat lagi dengan lappy tu , rapat lagiiii . Masuk je terus dalam lappy tu . Haha .

Korang boleh ke ENTRY INI untuk tau cara-II nak download , macam mana nak guna .
Pergi pulak ENTRY INI untuk tau cara-II nak edit blogskin okey babe ? Susah sikit nak faham Daya ajar tu . So kena focus tahap gunung okey ! ^^

Sabar jelaaaa ~
Me love yaa . Baibai ><


17 comments:

QilaDira ^^ said...

UPSR CANDIDATE - Yahhahaha thanks . Nty sy tuntut hadiah k . heh senyuman paling manissss k . manis dari gula taw :P

YanaMoshy said...

Yana amek warna pink . okay . Thank you :)

YNA said...

akak x reti wt benda cam nie dik.. main hentam je pun, hihihi

btw, salam kenal ya? :)

FiHa said...

daya.. nak yg pink 2..
heee

bOoka bOo ~ said...

mcm mna nk download ?x nmpk tmpt download un .,, sila beri tnjuk ajar dgn mnghantar msej di FB sye http://www.facebook.com/bOokabO

tnx a lot kwn !

F.A.H.A. said...

ambik satu ye :)

AmiraJKfollower said...

Saya amik satu (:
Itamnyer~

Syasya said...

thanks..bdw betol ke ank saipul apek?hahak

NuRuL's said...

Nak yg bawah sekali tu ek..Serious lawa..:)

farzana syasya said...

salam, akak kalau nk tambah lagu camnew yek??

Amy Rose said...

kak dayah. blogskin kitty tuh kak Dayah buat ke? comel..akak reply kat cbox blog kedua saya :
http://zamizamzam.blogspot.com/

Nazira Safie said...

Nazira ambil satu yaa :) thankyouverymuchh :*

alia farhah said...

comel2 jek :D

Nadhirah said...

owh..thanks akak..kita dpt 5A wooho...lambatnyer kita komen..

nurul hazirah said...

hye dik . akak nak stu boleh ?? hihi wrne pink tuh . nmpk lawa lahh . akak ske wrne pink wooo . :)
tenkiu

nurul hazirah said...

hye dik . akak nak stu boleh ?? hihi wrne pink tuh . nmpk lawa lahh . akak ske wrne pink wooo . :)
tenkiu

nur sha said...

saye amek 1 ! hehe thx ;)