3 November 2011

Freebies Font Comel-II

Assalamualaikum ! ^^





Kesian Daya tengok budak-II form 5 sekolah Daya tu . Tension je kan nak amek SPM . Daya nie sibuk lari-II sana sini . Heheh biasa laa budak abis PMR . Result harap okey laa kan ? Weee ^^

Daya nak bagi freebies nie . Dah berkurun Daya tak bagi benda free nie . Hehe orang kedekut biase laa . 

Tulisan nie me-main-kan peranan penting tau . Kalau berserabut tulisan blog kita , memang orang takkan bace laa kan . So pilih font comel-II and kemas tau . 

Pilih laa yang mana yang cun eh . Nak amek semua pon boleh . Dorang bukan suami Daya pon . Hehe .




 
Download






Haa ada CUN ? Cun macam Daya ade . Haha perasan pokk . Okey font dekat atas ni laa yang selalu Daya guna . Tak kira laa header ke sidebar ke . 

Kalau korang rase-II font dekat atas nie tak CUN macam Daya  korang boleh pegi --> SINI untuk usha-II font yang CUN macam Fasha Sandha ke ape ke .

Kepada yang tertanya-II macam mana laa nak download font CUN nie , jangan laa pegi call 999 pulak ( macam iklan Hot FM ) korang pegi je --> SINI

P/S : Jangan lupa tengok citer TWD #The Walking Dead dekat astro 413 setiap jumaat pukul 11.00 . Salam ^^