24 November 2011

Malaysia Tetap Di Hati Daya :)

Assalamualaikum ! ^^


Opps harinie tak ada  tutorial laa . Daya biul kejap nak buat apa . Sabtu Daya dah tak ada , Daya ada dekat Pahang ! Jyeahhh meet me there yeee siapa yang tinggal Pahang sana tu . Haha !

Alamak rasa tak sesuai pulak nak buat lawak kan ? Malaysia dah kalah haritu Daya boleh gelak lagi ? Jahatkan Daya nie ? Hmm teruk-II ... Daya rasa mesti dia orang tu penat . Yela baru balik Indonesia ingat . Memang laa off satu hari tapi mesti laa training kan ? Penat woo , kita jangan laa marah-II .. Hmm

Daya kecewa sebenarnya dengan penyokong Malaysia . Bukan nak show off eh , tapi semalam Daya ada dekat stadium . Perghh memang ramai .

Penyokong Malaysia still BERSEMANGAT walaupun dah 1-0 time tu . Tapi bila gol ke 2 je , penyokong semua balik .. Hmm sorang-II tinggalkan stadium . Daya sedih betul . Kalau laa Daya ada POWER time tu , Daya dah lancarkan sinaran laser dah dekat dorang . Huh !

Tu baru penyokong yang dari jauh Daya nampak . Yang dekat belakang Daya tu asyik-II salah-kan Fakhri . Kalau Daya bawak cili , memang jadi DINNER dorang laa malam tu .

Daya kalau marah memang jadi zombie *nak jugak zombie .. Haa korang layan jela gambar dekat stadium nie eh . Abaikan muka sardin Daya yang last-II tu , buat tak tahu je . Kalau tak tahan sangat , cepat-II lari dekat toilet yang berdekatan kayy .



Bangganya Daya tengok banner tu :')
Nasib baik di-lahir-kan sebagai anak Malaysia ! Korang sokong tak ?
Heee



Pemain-II kita yang smart dan cool lagi macho . Haha !
Okey from now on , Daya nak bf Daya pandai main bola ? Jyeahhh 



Khairul Fahmi CheMat or KFC yang baru lepas training
*not KFC yang chicken tu okey . Ngeeee



Dorang cakap ' Terima kasih sebab datang ! '
Haha padahal tak dengar apa-II pon . Perasan sendiri jee yang penting dia
lambai tangan dekat Daya .
*padahal dia lambai dekat orang lain jugak kan ? Haha



Lastly , I'M PROUD TO BE MALAYSIAN GIRL !
Go go Aumm Aummm ...
Siapa sokong Malaysia angkat perut macam sayaaa ~~ Jyeahhh
*baru seksi . HAHA



1 comment:

Hidayah said...

Haha.Comel je muka kak Daya.