17 November 2011

Tutorial Gambar Atas Bawah

Assalamualaikum ! :')



Uisyy kalau den kaya dah lama den beli koleksi perfume macam nie . Macam-II bentuk ade . Weee agak-II bentuk Greyson Chance ada tak ? Haha opss sorry I'm obses !

Harinie kite straight to the point je okey ? Daya tak mau terlepas tengok bola . Dah rindu dekat Muslim Ahmad nie . Cettttt

Daya nak ajar korang buat gambar macam nie ::



Jyeahh <3 Daya memang minat ge-gilo dekat Avril Lavigne nie . Anda bagaimana ? Haha poyoss gitu ayat den .

Apa yang korang perlu-kan untuk buat gambar macam awek Daya tu :: PHOTOSCAPE

Yang tak ada tu boleh laa download dekat bawah nie . Peace (Y) .



Yang dah ada tu kita terus-kan jela perkahwinan kita eh . Tibe-II je kan . Haha Daya . Macam tak kenal pulakss ! ^^




Pilih PAGE




Dekat belah kanan tu ada pilihan . Pilih yang korang nak .
Nak muka korang ada tiga ke empat ke lima ke .
Suke hati laa ~~ Weee




Tekan perkataan 'Photo' dekat kotak putih tu untuk download gambar .





Samaada korang nak letak dua-II gambar sama or gambar korang dengan orang lain ,
terpulang .
* Pulang-kan cinta hatimu =lagu pontianak :)

Korang boleh SAVE dekat sini ! Kalau nak letak ayat sikit ke ape ke . Haa tengok cara dekat bawah nie pulak .



Pergi dekat EDITOR pulak . Tekan 'T' tu untuk tulisan .
Haaa kan senang je tu . Tak susah kan ?
Dapat laa satu gambar yang secantik bunga ros . Peace (Y) 
* Daya tengah puji korang cantik . Yang laki tu ensem laa yep ? :D

Okey chau chau , bolaaaa mariii . Aum Aum ! Haha go go Malaysia ! ^^


3 comments:

Abang Long said...

Photoscape! Berguna juga kalau xde photoshop...yg penting FREE

Daya The Sixth ! said...

@Abang Long Free laa paling best sekali kan pak long ! Ngeeee ^___^

Nur Syahirah said...

Thankyou kak :)