8 December 2011

Apa Kata Daya Berhenti Je ?

Assalamualaikum ! :)


Apa motif gambar nih ? Haa bukan Daya nak cakap yang Daya sayang korang *korang tau Daya sayang kan walaupun tak cakap muahihi , Daya nak cakap  BILA DAYA BOLEH DAPAT HANDPHONE MACAM TU !

Berbalik laa pada tajuk entry kali nie eh ? Sangat dramatik , elegent , ayu dan anggun . Haha okey serious talk here people !

Daya rasa nak berhenti tulis blog laa . Stop jadi cikgu tutorial korang .. Amacam ? Haha alasan eh ? Hmm nak jugak ke ? Tak perlu laa kott eh ..

So for the last time , I want to thanks you all sebab jadi follower Daya yang setia .. Bila Daya online je FB berebut-rebut chat nak tanya pasal blog . Alahai korang , Daya tak hebakk sangat .. Kadang-II tu sehari Daya kecewa kan ramai orang sebab Daya tak tahu jawapan kepada soalan dorang tu .. Hmm :')

Terima kasih sekali lagi sebab tekan link tabung Heartbeat Daya tu . Alhamdullilah rezeki Allah bagi ..Jadi laa duit simpanan sikit .. Heheh

Daya dah blogging berapa lama eh ? Hmm setahun lebih . Daya tulis tutorial nak dekat 8 bulan laa ..Biul jugak laa mula-II tu kan .. Tak tahu macam mana tu macam mana nie . Haha cool je sistahh lame-II dah biasa dah .. Practise makes perfect ! Jyeahhh <3

Terima kasih dah dua kali , haa mintak maaf pulakk ! Daya nak MINTAK MAAFx1000 !!
Huhu banyak sebab woo .. Dengan tutorial Daya kadang-II tak betulnya , freebies macam selebet , mesej kadang-II tak balas , blogwalking tak reti nak balas balik , tak reti nak follow orang .. Dan sebagainya !! Banyak laa salah Daya tapi korang maafkan je ..

Ada kadang-II tu blogger yang tegur Daya , kerjasama korang amat laa dihargai !! Ape yang penting ? KERJASAMA ! :D

Tapi Daya takkan delete blog Daya .. Supaya korang boleh tengok tutorial yang sedia ada tu .. Okey ikhlas dari hati , Daya akan rindu nak blogging , kalau nak tau Daya nie suka cabar diri sendiri taip laju-II . Haha !

Korang boleh still tegur Daya dekat FB . Peace (Y) .. Ohh hampir lupa ! Sesiapa yang pernah tempah edit blog sebelum nie . Thanks yep ! ^^' *walaupun jahanam laa blog tu Daya kejekan ..

Nak tau jugak nape Daya berhenti ? Sebab personal laa .. Daya tak boleh nak citer dekat sini . Haha esok kang jadi HotNews dekat paper macam mana kan ?

Btw , sorry ter-sensitif .. Daya tau korang sebenarnya tak peduli . Haha Daya takut korang marah je .. ' Kak Daya ! kenapa tak update ! ' Woo takut . Haha gurau *takde sape pon pernah cakap macam tu ..

Lastly , korang doa-II kan laa Daya dapat 8A PMR eh ? Doakan Daya sihat selalu .. Tak sakit .. Always remember guys n girls , I LOVE you with all my heart <3 !

Biar Daya nyanyi lagu sikit :')
*Daya nyanyi laa sangat ..



P/S :: Daya amek masa beberapa hari nak fikir pasal berhenti nie . Sorry eh :')


10 comments:

gadis chocolate said...

:(...nape??

Ezza Hanis Farahain said...

tk best la klu daya berhenti :(
smoga daya dp 8A dlm PMR ! :)

farhana said...

ha?berhenti?mane boleh,.sape lagi sy nak rujuk nih,.awk punye tutorial blog bes2,.ta bule brhenti lo,.

Shaidatul Aireen said...

kami sedih kalau awak berhenti . :(

SpidermanHere said...

No need to stop blogging, your blog awesome! Fuhh, muda lagi budak tecik ni :)

Hidayah said...

Kak Daya!
Mana boleh :'( :'( :'(

AinaFarhanahHaniz said...

kak daya ! jangan berhenti ! :'( .tuto kak daya best2 !! :(

Mira said...

Akak jgnlarh stop blogging!Suke akak daya punye blog so much!
And,hope akk dptlarh 8A untuk PMR!Aminnn^.^

Aqhiedah Sabri said...

Kak Dayah.. JANGANLAA BERHENTI!!! Nape akak nk berhenti?? Janganlaa!!! T_T

aiNAA kHOdOri said...

Dayah.. Jgn bernti erk.. tgk tuh.. Semua org syg kat Dayah.. tak bg Dayah berenti.. huhuhu..Jgn berenti k..