You want someone that perfect? Ok but please tell me who is

19 December 2011

Daya The Sixth Is Back ! *Sakai --'

Assalamualaikum ! :)


Masyarakat ! Ada jugak kuih warna pink ? Kalau ada dekat tesco ampang tu lama dah Daya kebas tapi Daya tak makan .. Daya buat koleksi . Letak frame sikit ..Weeee berkulat laa rumah Daya tu :P

Eh korang , Daya dah balik nie . Tak terharu ke ? Nangis laa sikit . Setitik pon Daya bersyukur dah . Weeee .... Btw kepada sesiapa yang nak chocolate tu datang rumah Daya kayy ? Bagasi yang mula-II ada baju Daya tu dah penuh dengan chocolate je tau . Ingat kan my cute mama tu tak minat choco-II nie .. Sekali dia yang paling banyak beli dalam family .. Gemuk laa Daya kena habiskan chocolate tu ... --'

Dah 4 hari tak update , Daya tiap pon macam siput jerrr . Terkedek-kedek ! Ape laa nasib .. Btw Daya dah tak tahu nak cakap ape lagi dah nie .. Korang tengok jela gambar waktu dekat Langkawi tu naaa ?? Abaikan muka sardin , tempoyak , penyapu Daya tu .. Sila abaikan jugak perutku yang makin maju ke hadapan . Peace (Y)


From left :: Si comot Daya , Nazirul Adha , Nazirul Fitri , Shaffa Farha , Adikku :)
Sebenarnya camera letak atas jalan tau sebab takde yang sudi tolong tangkapkan gambar..
Agak-II nak kena langgar dah camera tu . Weeee

*PS : Yang Nazirul Adha tu pandai main bola tu , jangan jeles kalau dia jadi femes nanti pastu Daya boleh dapat 100 tandatangan dia . Haha pastu Daya jual dekat blog ? Huh geliga sungguh otakku :D



Korang dah kenal Adha , Fitri dengan adik Daya so tak payah laa kenalkan lagi kan ..
Hmm yang pakai topi macam Lady Gaga tu Puteri nama dia .. Budak laki tu pulak Akmal ..
Dorang tu semua adek beradek .. Adha,Fitri,Akmal,Puteri .. 4orang ..
Daya dengan adek Daya tu jela .. 2 orang .. *Kadang-II main tarik-II rambut



Haha nie sakai ! Baju semua sama .. Kiteorang kira team laa . Baju tu sebenarnya
gambar kiteorang semua .. Orang tengok semua pelik . Alahai malu ><



Jadi model tak berbayar ..Aiyoo kiteorang sebenarnya dah segan time nie ..
Beribu mata tengah pandang kiteorang . Bukan dorang jeles , tapi dorang nak snap 
dekat situ jugak ! Haha kiteorang buat macam hak sendiri .. Nak dekat 20minit jugak
laa kiteorang snap dekat situ .. *Salah photographer ! (Pakngah)



Puteri sayang .. Tolong jangan tengok muka Daya . Sakai --'
Btw gambar dengan budak comel nie je penuh camera Daya tu . Weee same-II suke 
snap-II ( bukan kad snap tu eh )



Haa nie syokkk . Nak masuk GUA ! Wee haha mula-II Daya pakai kasut tinggi ..
Tengok muka pakcik tu macam maki dalam hati je kan .. Memang salah Daya pon ..
Mau tergolek cat&dog dalam gua tu kalau pakai kasut tinggi :D



Tengok laa baju kuning tu --'
Haha bajet dengan spek hitam dalam gua , karate baru tau ..



Kiri nie makngah , kanan nie yang cute mama !
Haa makngah tu Daya dah anggap mak betul dah .. Baik betul dia dengan Daya :')
Perlawanan bola , raja lawak semua tiket dia laa yang bagi .. <3



Tu laa pakngah ku ! Yang jadi photographer .. Haisy macam-II pose dia suruh
cuba .. Sakit belakang den . Haha

Tapi ade satu Daya tak pernah bagitau dia --> Daya sayang dia ! Shhhh malu laa pulak :')

Mama I'm in love with the CRIMINAL ! Weee sesat lagi .. Haha lagu Britney Spears tu .. Eh mama jangan salah faham ! Daya tak suka criminal nie .. Nanyi je . Heheh .. Btw Daya sorang je tak tidur lagi tau .. Semua orang dah tergolek .. Daya nak tergolek jugak eh ? Dah lengguh tiap terkedek-kedek nie --'

Daya pergi Langkawi , korang pergi mane ? :) Citer laa dekat Daya eh .. * Dekat perhentian Tapah ada sorang follower Daya nampak Daya .. Alahai tapi dia segan .. :')

5 comments:

Siti Nur Aisyah said...

bestnya,banyak tempat kak Daya pergi,saya tak pernah pergi Gua Kelam tau.TAK PERNAH!huhu

SpidermanHere said...

Kite la tu nampak adik kat Perhentian Tapah, haha! Me too, bangun pukul 4 am;p

faris seny said...

yaya. mercarune (biskut/kuih yg pink) tu ade jual la kat Love backery kat petronas. mmg sedap. kakak abg ske beli :)

Mira said...

Wah,bestnyer!Jeles saya~Haha:DD

Anonymous said...

I always like to have a read about such things, my blog is related if you want to have a look round it please feel free. I have added yours to my bookmarks.