13 December 2011

Hari Yang Dinantikan Telah Tiba !

Assalamualaikum ! :D


Ingin aku mengejar ,
Burung-2 yang terlepas dari sangkar ,
Supaya bolehku jual di pasar .

Ape Daya merepek ? Daya nampak gambar tu je terus mencurah-2 pantun dalam kepala otak Daya yang dah lama tak berfungsi nie (lama sangat tak belajar)

Haha kalau nak tau tu laa pantun paling sempurna Daya pernah buat . Wee bangga tak ? Ape lagi bagi laa pingat emas satu ! Haha ~

Btw , korang ingat lagi tak Daya kata hari Rabu Daya nak buat satu entry mengejut ? Jam rumah Daya sekarang dah pukul 1:10 pagi .. Maknanya dah Rabu laa kan ? If i'm not mistaken . Muahaha hamek hang speaking London aku !

Sebenarnya takdelaa entry mengejut , more kepada entry happy ? Bukan untuk korang , untuk Daya . Haha ! .. Tapi Daya harap korang happy untuk Daya ~~*merayu

Sebenarnya kan kan , hmm huh sebak rasa hatiku ini ~ Daya takkan update selama 5 hari . OMG !!! Okey ini bukan cubaan membunuh diri ... Or nak berhenti lagi ! Haha HOLIDAY TIME BABY ! Las Vegas here I came ~~ *Padahal Langkawi je --'

Memang laa happy nak pergi Langkawi tu dengan family , sedara semua tapi sedih pulok den nak tinggalkan blog berkarat nie haa *macam otak tuan dia .. Sape nak jaga ? Sape nak mempertahankan keamanan blog Daya The Sixth ! Haha tibe-2 .. Korang sanggup jadi burung hantu dekat blog nie tak ? Heheh bodyguard tak berbayar boleh ? Nie yang makin Daya sayang dekat korang nie ><

Haisy tak tau laa macam mana gelisahnya Daya dekat Langkawi tu nanti .. Dengan rindunya dekat blog nie .. Daya cakap eh , sehari Daya tak update blog rasa macam tak makan .. *okey Daya tipu ..

Sape-2 yang ada dekat Langkawi tu mari laa usha-2 Daya eh ? Kalau nak bertegur sapa beramah mesra tu , pergi dekat hotel TUTTT , bilik nombor TUTTT .. Faham eh ? Tanya je orang dekat Langkawi tu , tau laa dorang dekat mana tempat nie ! Haha ! * malam-2 memang Daya macam nie tau , tak payah pelik ..

Seriously I can't wait to go there .. ! Daya bertolak hari Jumaat nie pukul 4 pagi .. Dah macam nelayan pulak bangun pe-pagi kan .. Daya dengan semua sedara bawah 18 tahun tengah buat pertandingan .. Se-sapa tak dibenarkan tidur dari pukul 11.59 ( Khamis ) , kalau tak denda membasuh akan dikenakan ! Muahaha

Daya yakin 101 % yang Daya takkan tidur punya . Kalau yang selalu online malam tu tau laa yang Daya nie memang burung hantu . Tak FB , blog . Haha ! Kalau tak pon Daya main game laa ape lagi !! Minum banyak kopi laa Jumaat nie :D

Ya Allah baru citer pasal nak pergi je dah separuh panjang dah entry nie .. Daya kalau dah bercakap memang tak boleh berhenti .. Cakap+merepek+ayat sakai = 1jam .. Tadi Daya kata dah pukul 1:10 kan ? Haa sekarang dah pukul 2 . LOL tak sangka Daya cakap macam makcik --'

Stop merepek-ing Daya ! Jum jela kita tengok pemandangan dekat Langkawi tu :)


How amazing ! MMmm maybe nie kott hotel yang Daya stay nanti .. Haha Daya sebenarnya tak tahu pon mana mama comel Daya tu nak bawak dekat Langkawi .. Gambar nie pon entah dari mana Daya ciplak tadi .. Haha

Tapi yang penting tu coklat laa ye dak ? Weee tanpa coklat hidup macam tak sempurna *okey Daya tipu

Selama  hari pemergian Daya nie .. Tolong laa bersih-2 kan habuk blog nie kayy ? Jangan nak berparti tanpa kebenaran Daya tau ? Haha pape jela Daya ~~~ Huhu sebak 

Esok Daya start tak update sebab Daya stay rumah sedara tu , gerak sekali kan senang .. Heheh sungguh detail Daya bagitau kan ? Hmm byebye blog ku yang tercinta .. Muahhh sikit ~~~

Love you SUPER JUNIOR . *Okey sesat ~ Heheh nak cakap dekat korang sebenarnya .. Btw Daya akan update status dekat FB .. Check keadaan Daya dekat sana eh ? Trimasss nah satu bunga untuk korang ! Salam ^^


2 comments:

Nurul Syahfiqa said...

he~ .. hope kak dayah enjoy kat sna .. xD

Hidayah said...

Enjoy ye Kak Daya.Biar Hidayah yang jadi mak guard kat sini.Chettt