26 December 2011

Kenangan 26 Disember ! :)

Assalamualaikum ! ^^'



Alang-2 dah usha blog Daya nie , haa komen laa header Daya tu .. Huhu Daya tak tahu laa dah berapa kali Daya berusaha buat header yang cun habis ! Sakit pinggang duduk je menghadap kawanku (Photoscape) .. Tu pon rasa macam buruk lagi header Daya tu .. --'
Pendapat korang ?

Btw rasanya Daya ada dengar dekat radio Hot fm kott yang ada hari berterima kasih .. Wahh Daya nak berterima kasih dekat siapa eh ? 
Ibu , Ayah , sebab besarkan budak nakal macam Daya nie . Hehe mesti dorang letih layan Daya nie .. Adik , thanks buat hari kakak lebih ceria .. Mak ngah , Pak ngah , yang anggap Daya macam anak sendiri ..

Makcu , nenek , terima kasih bagi tumpang duduk rumah time cuti .. Semestinya untuk follower Daya jugak .. Thanks ! :D

Tapi bukan tu yang Daya citer harinie , hehe Daya memang suka merepek dulu sebelum entry yang sebenar .. Weee 

Now the real post ! Heheh harinie Daya and family , ( Nak tau family yang mana ? Usha --> SINI ) pergi mandi manda ! Wee memang syok habis .. Mula-2 ingat nak pergi mandi dekat Sungai Congkak .. Tempat biasa orang pergi dekat Ampang nie ..

Pastu terfikir balik alah bosannya asyik pergi tempat yang sama .. So kitaorang pon pergi Sungai Kemensah .. Dekat dengan zoo .. Eeee kalau dengar macam geli je kan ? Nanti mesti ada bau .. Heheh tapi caya laa memang BEST *promote cuti-2 Malaysia 

Tak payah cakap banyak , gambar cerita segalanya .. Peace (Y)



Nie princess .. Eh Daya tak main-2 tau ! Dia Puteri ! Haha memang nama dia .. Ngee
Seksi kau Puteri ! Heee


Nie my second daddy , hehe goreng ayam ye pak ngah ? Sodap ! Time kaseh :D


Aksi merbahaya ! Jangan lakukan di rumah :))
Nie bajet-2 je nie lompat dari situ


Harini memang BEST ! Thanks to my Pak Ngah again .. Love you people ! Hmm :)) Kan best kalau peluk semua orang dalam satu masa .. Hehe okey apa benda sesat Daya cakap nie .. Dah2 nak tidur .. Penat tak hilang lagi .. Boboi <3


No comments: