30 December 2011

Penyelesaian Ruang Lebih Bawah Blog

Assalamualaikum ! :')


Say cheesee ! Hee dah dah pon tangkap gambar follower-2 Daya yang cantik and ensem belaka nie .. Weee save staright to my heart :)

Uwahhh tahun 2011 dah nak dekat berakhir , banyak suka duka yang Daya lalui tahun nie .. Daya pon kenal lebih ramai orang yang baik hati semuanya .. Entry nie kiranya tutorial yang last Daya ajar untuk tahun nie .. 2012 please be nice to me .. Tahun honeymoon Daya ! Weeee

Daya nak mintak maaf laa sikit kalau-2 Daya ada salah dekat korang .. Tak reply mesej korang ke .. Mungkin Daya tak perasan and terlupa .. Sorry :')

Tutorial last 2011 ! Daya bersemangat nie .. Heeee

Dulu , Daya punya blog nie ada ruang melebih-lebih bawah blog nie tau .. Banyak giler space dekat bawah tu .. Korang pernah alami tak ? Dah dapat selesaikan ke belum ? Daya dah dapat ! Weee thanks to one of my follower yang bagitau .. Sekarang Daya nak spread-kan pulak caranya .. 

Punca ruang melebih-lebih dekat bawah blog adalah disebabkan --> Love Sparkling Cursor atau Effect Love Dekat Cursor yang kita ganti dengan Sparkling Cursor tu .. Kalau korang ada buat effect tu .. PADAM ! 

Padam padam padam baru laa masalah selesai .. Heheh ! Kalau korang tak ada buat effect nie tapi ruang bawah blog still lebih , Daya tak tau nak bantu macam mana , tapi Daya akan cari ! :)

Buat masa nie , tu je yang Daya yang tau kenapa ruang bawah blog boleh melebih-lebih .. Heee Selamat Tahun Baru ye korang ! Have a nice year .. :')


5 comments:

Anis Sabrina said...

Thanks :)

Daya , macam mana nak bubuh 'Blog Archive' dalam blog menggunakan Blogskin? Boleh tolong x?

Daya The Sixth ! said...

@Anis Sabrina InsyaAllah Daya tolong okey :)

IraFikri said...

ouhh,patut laa.
btw,selamat tahun baru,sis :)

bUdakS bUNCHEtt ! said...

THANKS SYS DAYA FOE TUTO NIYY , OHKAY ^^

Blog Diary Anim said...

Tengs tak kak ! baru tahu :) hehe ~