11 December 2011

Tutorial Pengunjung Blog Korang ( Online User )

Assalamualaikum ! :D

*bila laa Daya cantik macam nie ..

Aww harinie HARI JALAN BERSAMA NENEK ! Wee sape kata jalan dengan nenek tak best ? Haa meh Daya bagi satu tendangan perut buncit Daya nie ~

Jalan dengan orang tersayang seperti nenek laa paling terbaekkk tau ? Heheh btw tadi teman nenek jalan-II pergi beli buah laa , shopping . Perlu Daya akui ye , nenek Daya tu lagi ber-stamina dari cucunya --'

Daya terasa macam orang gaji laa sikit sebab Daya yang bawak barang , nenek jalan berlenggang ! Haha ! :D .. Btw LOVE YOU NENEK <3

Untuk tutor harinie laa kan , Daya taknak jadi guru , Daya nak UP sikit jadi mahaguru .. Haha sakai *

Bersedia untuk tutor harinie zombie-II kecil ? *Kesian korang kan dapat guru blog yang psiko begini ~~

Gambaran tutor :


Haa alien hijau tula Daya nak ajar nie . Wee 18 orang online blog Daya pe-pagi buta pukul 1 nie ? Aiyoo korang tak tidur nie jaga blog Daya tau .. Bodyguard tak berbayar :D

 Mula-II korang kena laa pergi --> Rumah Daya  . Haa cantikkan rumah Daya ? Muahaha !



Lepas pilih mana satu korang nak COPY code bawah tu okey ? Yang like tu , kasi laa satu .. Like korang amat laa dihargai .. Haha !

 Eh kejap nak paste dekat mana pulak nie ? Isyy Daya nie , sakai laa kamu ! Heee korang masuk :: Dashboard --> Design --> Add A Gadget --> Html/JavaScript

 Paste laa dalam tu okey ~~

 Tunggu beberapa minit kemudian .. Pergi lepak dulu , makan kedai mamak kejap .. Lepas tu save ? Haha tips memanjangkan entry

* Shhh Daya nak bagitau Daya ada entry mengejut hari Rabu nie .. Weee wait and see ya ? ya ? ya ? Weee nak tahu Daya layan lagu ape malam-II buta nie ? Jiwang sikit laa deyy , kalau taknak nangis jangan dengar . Peace (Y)




3 comments:

ayoi said...

suke lagu tu ^^ Kim jong kook

Intan Wandalaara said...

Hi.. Jom Join Giveaway sulung kak lily.. hadiah menarik :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/1st-giveaway-lily-butterfly-by-miss.html

Arina Aifat said...

assalamualaikum Daya,boleh tak bg link untuk pageviews mcm Daya punye "THE WALKER" tu~ please????