19 February 2011

Super Junior 2011



  







Yeah Daya bukan suke english aje ..Daya pon suke Korea jugak ..Daya ELF !!! mmg setia gegile ar dengan super junior kan XD ..cube cakap sikit sape yg xminat super junior ? Ha xde kan ..nasib baik , kalau tak dah lame mkn kasut jepun den ..Haha !

Well tahun 2011 super junior berubah sikit ..mksud nye style mereka berubah ..so come here ..take a look
Ha yg ni dah sah sah la kan comey..yg terpikat tu ..rambut sebijik sejibon
same mcm my hubby , Justin Bieber..ni yg rase nk curang ni..Haha !
Shindong..how sweet ! die dlm cite Dr.Champ n Single Daddy In Love ..perghh comel la gak:)



Hah kan comel tu ..walawehh..menusuk jntung pandangan mate die tu ...dush dush dush
bunyi jntung Daya..help me !! >.<
Ni Daya selalu lupe name die ..Ryeo Wook kottt..heheh
comel jugak yek..baru perasan :D

Arghhhhh comel gile nak mmpus ! ha amik kau..Haha ! eunhyuk n lee teuk kat station radio
'Kiss The Radio'
mamat ni ..aduii comel sgt lah pulak..sukar untuk membuat pilihan antara semua =='
yang die ni Daya xberape kenal sgt lah so xtau nk tulis ape kan kan kan :)

Alololo siape ni ? Yesung la..msti mcm xpena nmpk je kan..die sllu dok belakang mcm tu
cian die ~~~

Okey untuk download lagu super junior click here

If nak tengok video pulak click here


Hope you enjoy ! :DDD

Hottt songs download :)

This is Top 100 songs that in the charts right know ! If you want others song..let me know okey ? :)

Here is Justin Bieber with Pray

download here

Lady Gaga - Born This Way

download here
select the fourth one ..right click on the download button

Katy Perry - Firework

download here
 right click on the Katy Perry- Firework

Wiz Khalifa - Black and yellow

download here

F  kin' Perfect - Pink

download here

Britney Spears - Hold It Against Me

download here

The Balck Eyed Peas - The Time

download here

Thats all for today .. Lalalalala ~~~:)))))))

Avril Lavigne - What the hell song download

Okey today Daya will write in English everyone ! :)

Well Avril Lavigne , her song entitle 'What the hell ' is very hottt right now ..
so click here to download this song ..
once the page open , don't click the download button ..right-click on it and 'save link as' ..wait a second and there you are ..Avril Lavigne - What the hell is with you now :DDDD

Twilight



Twilight breaking dawn ! :)




Wahhh ni cite pasal movie favourite Daya ni ! aduii mane tak favourite , pelakon lelaki nye isy3 tersgt lah hensem sekali :DDDD ..Anyway Daya on team Edward !!!
Semua cite kire complete la , Daya dah tengok semua ~~ siap ulang2 lagik ..hehehe
Kalau xsilap cite baru die tajuk Breaking Dawn ..walaweh gempak lah ..dorang kawin and dapat anak tuuu ..comel gegile kott :))))
Bella pon jadi pontianak rase nye ..Haha ! bertuah nye die dpt berlakon dengan Robert si kacak tu..fuhh jeles dowh ~~~
Hmm baru nk jadi kan Robert tu suami kedua Daya ..Haha !!!! ...
Xpela..amik lah yek ..Daya dah ade Justin Bieber dahh (mcm lah justin nak kat Daya ==' )

16 February 2011

New Justin Bieber

Sekarang dah 2011 , Daya berubah so suami Daya ni pown berubah la sekali ..Haha !
Okey seperti yg korang semua sedia maklum la kan , Justin sekarang dah curang sikit dengan Daya ..sampai hati die curang bersame Selena Gomex..Kalau setakat Daya je yang tahu xpe la , ni satu dunia tu beb ! mane nk letak muke ni depan mak mertua , jiran2 tetangga ??Haha ! meh la tengok gambar hubby Daya dengan madu Daya tu ..~




E'eee menyampah nye tengok perempuan ni ..huahuahua~~~
Okey la forget it ya ..Justin Bieber hanya menyintai diriku so xpayah la marah2 sgt kan ..kahkahkah :DDD
Skrng Daya nk tunjuk sikit rupe baru hubby kesayangan Daya tu ..
Mari-mari~~~


Ape macam ? tergoda kan kan kan ..kiki Daya dah ckp die ni mmg comel belaka :)
Waktu ni die dekat BIRT award 2011 ..smart bhaii die pkai baju jacket mcm tu ..cairr ~~~~


Justin Bieber Justin Bieber: Never Say Never - UK Premiere

Time ni Justin dekat UK , on the way nk nyanyi lagu Never Say Never ..fulamak teror Daya ni kan ..bule pulak taw lagu ape die nnyi..oh well :)

Justin Bieber Justin Bieber at Heathrow Airport

Alahai kecian Justin ..tak cukup tido ye yunk ? Haha ! anyway kejam btol la diaorng ni..bagi la die tido..aluhai!!! ni yg marah ni ..Haha emo pulak ye :DDDD

Justin Bieber 53rd Annual GRAMMY Awards

Comel nye Justin pakai baju wane putih kan kan kan ?? Kat belakang tu ade tulis Grammy , so Daya menganggarkan bahawa time ni kat Grammy award la ..Hahaha !

Okey , sekarang tengok lah gmbr hubby ku yg lain ye..Enjoy ~~

Justin Bieber Justin Bieber at LAX

Justin Bieber The 53rd Annual GRAMMY Awards - Roaming Inside

Justin Bieber "Justin Bieber: Never Say Never" Premiere


Justin Bieber Justin Bieber at LAX

13 February 2011

Happy Outing Sunday :)


Okeyh , pada hari yg indah ini , ingin Daya ceritakan sebuah cerita yang bla bla bla

Okeyh cukup dengan ayat yang berbunge2 ..heheh sbnrnye terlalu happy ni..Heh bile mase yg Daya cite xpenah happy ..kan kan kan ..Eh korang jangan pergi dulu ..orait2 Daya nk citer lah ni J
Daya pegi tesco petang 13/2/11 ,,syok2 beli ayam , ais krim emm yum yum ..Daya ade lah buat lawak sikit kat situ ..actually my sis and Daya lapar gegile time tu ..yg mama syok skodeng sayur2 ..kiteorng pon ape lagi round2 la kat tesco tu..ingt nk amik bau jela kn ..sekali otak Daya bergegar..cewahh bukan ape..idea mari yo !Haha !

Daya nk mkn free >.< ..kehkeh mule2 kiteorng pegi kat tempat ais krim ..amik nuget..perghh terbaikkkk ..hasil usaha makcik yg cun melecun tu..lepas tu tercekik ! pergi lari carik air pulak..sekali dapat air twistter lagi lahhh ..bertambah kotttt..akak tu pndng mcm xpuas hati je kan..Eh orng punye suke laa..customer always right ..Waghkakakah...
Kiteorng ulang je bende yg same ...hihi ha amik kau bukan main kenyang lagi..:DD  alhamdulillah

Kluar je dari tesco..mama kate jum makan..lapo laa..what ? mama anak mu ni baru mencekik tadi ..aiyooo..tapi xpe xbaik tolak rezeki >..

Sesudah melantak satu pinggan nasi beriani(betul ke eja die ?) , Daya dah xlarat jln dah..merangkak Daya dlm tesco tu..mcm ju on je ..Haha jgn la percaya sgt ..Daya xdelah meroyan smpai mcm tu sekali XD

Sekali tu DONG DONG DONG !(Daya xpndai ar buat bunyi die)
Ade tarian singa kottt.wuk wuk ..Syok ! Lame xtgk ..Bukan main tinggi lagi singa tu lompat kat tesco ..Ceh die pon meroyan ke ? Haha !
Kat situ adelah lelaki berjambang dok bagi angpaw kat bebudak ..Eh eh awak tak nampak saya ke ?(Daya terlompat2 mintak angpaw) Die main blah je ..cisss baru ingt nk kumpul duit beli lipstik ..Haha !

Lepas tu Daya buat ape ah ? Hmm aaaaa...aaaa ape yek ? Isy ntah la yg Daya tau balik rumah , bkk tudung BUKK ZzzzZZzzzzz ...~~~ terbuai-buai di atas buai..=='...Heheh..
Tapi Daya pelik taw ..Daya meroyan kat tesco jew..kat giant ke , carefour ke xdelah pulak..penuh kesopanan Daya kalau kat tempat lain..Tapi kalau kat jalan Tar..jgn cite ar..mmg meroyan ..Panas matahari nye ..Hot bebudak laki nye ..Haha ! gatal jap ..garu garu :)))))