22 January 2012

5 Video Kegemaran Daya

Assalamualaikum :)


Hai awak , nak mengorat boleh ? Daya nak mengorat Steven Yeun nie haa .. Comel gilerr pokk * Dah laa dalam citer The Walking Dead Daya minat dia . Daya lagi minat dia bila tau dia Korean ! Wahhh lagi sekali laa .. Hai awak , nak mengorat boleh ? Weeee ...

Pape pon Daya tak sabar nak tengok The Walking Dead Season 3 ! Korang sabar ke nak tunggu ? Haha mengarut je keje aku nie haa . Kesian korang berkenalan dengan orang tak siuman macam nie ..

Selamat berkenalan , saya orang tak siuman .. Heee haa nie Daya nak tanya korang kalau bukak youtube korang tengok ape eh ? Daya nak tau jugak . Sebab Daya dah bosan glerr dengan Facebook and Twitter .. Youtube laa jadi pilihan hatiku . Tapi nak tengok ape ? 

Daya pulak tengok apa ? KPOP jelaa .. Haha takdelaa mesti laa ada benda lain kan . Biul pulak kalau tengok KPOP je ..Jum bongkar apa yang Daya tengok ..

 #1

Setiap kali bukak youtube first video mesti tengok Maharaja Lawak Minggu 4 :: Zizan .. Yang pasal tabung masjid kena curi tu ! Haha banyak kali tengok pon tak bosan .. Memang best and Daya rasa nak gelak je .. Dah laa Zizan tu ensem



 #2 

Korang pon kenal Daya kan ? Daya minat ape ? Yessss , ZOMBIE ! 10 markah untuk korang .. Weee so bila bukak youtube mesti bukak pasal zombiesss .. Haha seronok tau . Tengok macam mana dia makeup laa . Trailer laa . Memang tak bosan . The Walking Dead nie guna kuasa bomoh kott .. Haha ape Daya merepek ?



#3

Daya blogger , Daya suka tengok blog orang . Betul ? Kalau Daya bukak youtube Daya bertemu vlogger pulak .. Vlogger means Video Logger . Tak pasti laa nama dia Vlogger or Vblogger . Lebey kurang lettew :3 and Daya minat sangat dengan sorang mamat ni nama dia Matluthfi . Dia gempak , cool yang paling penting comel !


*kelakar kan ? :D

#4

The second vlogger or vblogger or whatever laa yang Daya minat is >> Shahrincool . Biasa laa sebab dia comel .. Haha nampak sangat Daya miang doo ..



#5

Haa now bukan vlogger lagi dah . Daya nak cakap pasal penyanyi pulak . Youtube tempat orang upload music video tapi Daya tak citer satu pon pasal tu .. Maaf ! >< But not Taylor Swift , Miley Cyrus or KPOP --' Here is Mike Tompkins . Semua muzik latar dia buat sendiri . Suara sendiri so memang gempak kayy ? You should watch it ! You should ! Don't ask why because I dont know .. Haha hebakkk ape BI aku ! :D



Hope you enjoy it because I really enjoy it myself . Memang best sebab internet harini laju giler tahap F1 .. Youtube dari pagi sampai malam pokkk . Haha ! Take care dekat sesiapa yang nak balik kampung tu kayy . Hati-2 yang memandu .. :)


1 comment:

Misya_mimie said...

suka matluthfi .. dah laa klakar + comel + bijak + kreatif pulakk tuh .. hee~