1 January 2012

Daya ! What Happen To You !

Assalamualaikum ! ^^'

Nice new year <3 Hanging dengan mak Daya tadi .. Syokk ape ! Haha asyik dengan kawan-2 je .. Sekali sekala keluar dengan family syok tau :)

Kiteorang jalan-2 dekat Wangsa Walk tadi .. Terserempak pulak dengan kawan-2 .. Haa 2 in 1 tau ! Dapat keluar dengan family + kawan-2 .. Heee terpaksa laa mak Daya tu get along dengan friend Daya pulak . Haha !

Lagi 2 hari sekolah dah bukak balik .. Kalau boleh nak cuti lagi setahun , boleh kerajaan ? Weee tak puas cuti nie , tapi tak apa Daya akan merantau seluruh Malaysia cuti sekolah panjang nanti .. Haa kalau nak jumpa Daya calling-2 dulu , nanti Daya singgah ! Tak promise tapi Daya akan usahakan .. :)

Apa maksud entry Daya kali nie eh ? ENTAH ! Daya blur malam-2 buta nie .. Otak nie pon dah lama berkarat  .. Weee .. Daya tak tahu nak reka macam mana tajuk entry untuk kali ni .. Tajuk buat gempak je kan .. Weee bagi suspen

Actually Daya beli barang sekolah bulan 12 haritu .. Daya main amek jelaa semua barang yang Daya minat .. Sekali Daya balik rumah je semua warna PURPLE ! Betul tak pasan langsung .. Hee sama colour laa dengan blog Daya nie kan .. Dah macam anggur !

Jum laa check it out picture barang-2 PURPLE Daya tu ~ *Disetiap gambar ada lagu ..Haha tibe-2


Gambar nie agak pelik sikit ~ Daya bukan nak tunjuk kalendar or my teddybear tu .. Wee nak tunjuk warna bilik ! Haha taknak laa tunjuk katil ! Bersepah kott ~ Alang-2 dah ada gambar kalendar tu , Daya citer laa . Tu kalendar KPOP ! Weee beli dari e-pop .. Yang bear tu pulak bantal peluk waktu tidur .. OMG tak boleh tidur kalau dia tak ada *okey Daya tipu . Takde dia pon Daya tidur lena siap 'berpeta' ..



Meet my pencilbox ! Haha macam kenalkan orang pulak eh ? Kesah pulak ~~ Weee suka sangat kitty tu .. Gift from my friend :)



Schollbag .. Ye ye Daya tau buruk tapi nak show jugak ... Weee biar beg tu rasa dihargai sikit .. Muahaha ~


Nie barang tahun lepas .. Gift from my mom ~ First time dapat jam mahal woo .. Walaupun bukan purple , tapi tetap barang sekolah Daya kan ? Weeee



Gabungan semua barang .. Hee saje nak tunjuk Daya nie kreatif tangkap gambar
*Wekkkkk


Meet my boyyyssss ! Heee Daya lekat dekat pintu bilik .. Bangun tidur je terus nampak dorang pastu macam orang gila cakap ' Good Morning 2PM ' , :D



Gambar nie yang terharu sikit nie .. Mak Daya beli kan handphone baru ! :')
Mak Daya cakap ' Ibu bangga Ida dapat 5A3B , nah hadiah dari ibu '
Memang nangis giler-2 laa kan .. Thanks mom :)


Nie laa barang-2 Daya .. Heee now show me your thing ! :D .. Buat laa entry pasal barang sekolah korang pulak .. Kalau dah tak sekolah tu buat laa entry pasal pape pon barang korang .. Hee Daya suka tengok barang orang nie . Waiting for your entry .. Boboi ! <3


2 comments:

fatiniathirah said...

wahhhh,, cnteek phone daya :D smua purple ea :) haha ^.^

Daya The Sixth ! said...

@fatiniathirah Tulaa semua purple :D