20 January 2012

Freebies Blogskin Taylor Swift Khas Untuk Follower Setia

Assalamualaikum ! ^^'



Halooo aloohaa ! Haha happy doo seminggu cuti .. Daya boleh terkangkang depan tv tengok citer Korea , Twilight .. Berulang-ulang kali ! Ye itu laa hobi saya :D

Oraite petang tadi Daya check blog's stat Daya .. Tutorial Blogskin dapat sambutan HANGAT ! Terima kasih menerima tunjuk ajar Daya yang kadang-2 sesat nie .. Terharu bhaii . Weeee

Daya nak balas jasa korang pon susah . Takkan nak jumpa sorang-2 kan ? Hee tu kalau boleh memang Daya nak .. :) Tapi sebab tak tahu bila boleh jumpe dengan follower Daya yang tercinta ni , so Daya buat laa freebies blogskin memandangkan korang suka sangat guna blogskin kan ? Weee

Daya dah siap edit semua .. Tinggal korang nak masukkan nama korang , gambar korang dengan Cbox je .. Simple baby .. Haha gedikku dah datang ..Terima laa blogskin Taylor Swift ! ^^

BLUE


Kalau Daya , Daya pilih warna biru ni sebab Daya buat lagi kemas . Haha tapi ikut korang laa kan .. :)



 PINK 


Daya harap korang suka jugak yang warna pink nie ..
Semak sikit kott .. Haha !



Korang just tekan je Download kalau berminat .. Lepas tu keluar page , korang scroll bawah sikit je .. Korang akan nampak macam nie >>



Tekan Blogger Main tau .. ! Terima kasih kerana men-Download blogskin Daya ! Much love <3
Kalau nak skin gambar lain or warna lain , request dekat Daya kayy dear ? :)

P/S :: Tak tau macam mana nak masukkan blogskin dan cara edit ? >> SINI , SINI
Nak freebies skin lain ? >> SINI
Eh lagu dalam blogskin ni tak best laa ! Nak tukar ? >> SINI
Tak ada button like ke dalam blogskin ? >> SINI
Kotak follower ada tak dalam blogskin ? >> SINI
Cursor tak boleh tukar ke ? >> SINI

14 comments:

Hidayah said...

Daya,dia punya font header tu apa?

NabilaJasnie♕ said...

Kak ! Saya suka lorrh ;)

deardearyhaty.blogspot.com said...

hello dear..:)

Daya The Sixth ! said...

@Hidayah Simple Ronde :)

Daya The Sixth ! said...

@NabilaJasnie♕ Kamsahamnida :D

Daya The Sixth ! said...

@deardearyhaty.blogspot.com Hello ! ^^

Hai aieQa said...
This comment has been removed by the author.
Tyra said...

Kak Daya , Tyra ambik warna biru :)Comell <3

S.I lemon lovato said...

kak dayah tkder kew freebies blogskin untuk demi lovato yg lebey kurng mcm taylor swift punyer tdi?? klau bley wrne laen lah , mklomlha saye nie lelaki.... kalau akak snggop tolong saye, saye bertrime kaseh sgt... sebb sye ni budk bru.. mne th sgt.... heheheheh

priya darshini said...

Kak daya, Saya ambik yang warna pink ye.. Kak, mcam mana nak buat navigation kat blogskin ni? tolong ajar.. Please..

super-GS said...

goshh! cantiknya . love story tk de? hewhew -,-

aennfizann said...

Kak Daya, saya nak yang warna pink boleh tak? Nak Forever Young. Masyehh..

aennfizann said...

Kak Daya, saya nak yang warna pink boleh tak? Nak Forever Young. Masyehh..

Izzah Sarif said...

kak , saya amek satuu :)