26 January 2012

Freebies Cute Tab Menu Berserta Cute Icon

Assalamualaikum :)



Yum yum sedapnya lauk ayam ni ! Heee puji masakan sendiri sebenarnya --' First time laa masak sup ayam pastu macam sedap sikit harini . Haha nak rasa ? Sorry laa dah masuk dalam perut comel Daya ni <

Daya rasa-2 macam nak bagi freebies laa harini . So kalau korang rasa comel amek laa kalau rasa tak comel tengok jelaa . Haha Daya bukan hebakk mana pon . Daya buat tab menu ni 5minit pon tak sampai dah siap dah . Kerja orang pemalas . Weee


*ni contoh tab menu 

Here the freebies . We start with black colour . Why black ? Because I think
it's cool . Haha



http://3.bp.blogspot.com/-q5Ts7-u-xGg/TyEozWU5AbI/AAAAAAAACi4/2t8YX30HPgc/s1600/blackfreebies.png


http://4.bp.blogspot.com/-9MpvMFtf_8M/TyEoz0Gv_jI/AAAAAAAACi8/Jf5IE4fJUNc/s1600/blackhome.png



http://1.bp.blogspot.com/-6Y681JLruuA/TyEo0QNznQI/AAAAAAAACjE/XNUngF19UBg/s1600/blackowner.png



http://4.bp.blogspot.com/-618wGiB28KI/TyEo1E1gQBI/AAAAAAAACjM/kIEqEwKgRww/s1600/blacktutor.png

Kata kan laa korang tak suka icon dia . Korang boleh buat sendiri guna photoscape . Here the tab menu with the different colour .



http://4.bp.blogspot.com/-PueHB27dxMg/TyEpquy9WeI/AAAAAAAACjY/oY2gOBOeR7A/s1600/blacktabmenu.png



http://4.bp.blogspot.com/-ww-QaxzzbjM/TyEprY_1RnI/AAAAAAAACjc/XOhz6qbfUNY/s1600/bluetabmenu.png



http://4.bp.blogspot.com/--CYeKX__82U/TyEpr9wI0uI/AAAAAAAACjk/bc0nsDvE568/s1600/pinktabmenu.png



http://4.bp.blogspot.com/-6AcbpIX6bJA/TyEpsGoDpKI/AAAAAAAACjs/fvSiudQ0Nao/s1600/purpletabmenu.png

Daya dah bagi tab menu , sekarang icon comel pulak laa :)

Owner


http://3.bp.blogspot.com/-ndjharXrx2g/TyEqZws84MI/AAAAAAAACj4/clkFMzNFpy0/s1600/Boo-icon.png


http://1.bp.blogspot.com/-APIRcXipyRY/TyEqaevgBPI/AAAAAAAACj8/XAU2z2O0pdw/s1600/Cosmo-Girl-icon.png

Love


http://2.bp.blogspot.com/-6bgO90Gj3Lg/TyErC1OVWWI/AAAAAAAACkg/IDYW9742CCw/s1600/heart_blue.png


http://3.bp.blogspot.com/-NWeubpyr2vk/TyErDNCu70I/AAAAAAAACkk/Afp6ylO5wXE/s1600/heart_pink.png

Home
http://3.bp.blogspot.com/-jcs65LCdx1c/TyErDwqJ0PI/AAAAAAAACkw/qD_hWaPOyQ0/s1600/home+%25281%2529.png

http://1.bp.blogspot.com/-IW0TxQHPbGs/TyErE7N730I/AAAAAAAACk4/euDwKqEPvqo/s1600/home.png


Note >> Macam nak save gambar ::

Korang copy url gambar yang Daya bagi lepas tu bukak new tab . Paste kan code tu dan tekan enter . Laju sangat ke Daya ajar ? Heee Daya memang tak pandai mengajar . Hope you enjoy this little freebies . Much Love <3

Eh jap-2 macam mana nak buat guna photoscape pulak Daya ! Tak pandai laa . Heee check it out >> SINI .

18 comments:

ashleykwon93 said...

Nak satu ye Kak Dayah.. ^.^

PutryAin said...

syg akk done folow sini.. smbil nak ambik 1 menu tab ni hihi boleh kan dear

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/

Daya The Sixth ! said...

Memang dibuat untuk di ambil :)
Ambil ambil . Hehe

Anis Lyliaceous said...

daya guna font aper ek nak buat header daya yang cun gegila tuh. kasik tau boley? font yang daya guna dari first time daya buad header. nak tahu jugak.

Qirah Isa said...

comelnya! saya ambik ek. tq :)

^^RainbowCandles^^ said...

@Daya The Sixth ! kak daya , cm ne pulak nak letak dekat new tab kita pulak ?

nurur raudhah said...

kak daya , kite nak amek satuu boleh ..? heee :D tp kan akak,blogskin pon boleh kee ? macaee eak ? hehe .. :)

chiq nida said...

kaq..kte amek yang blacktabmenu tu ea..hihi tq! :D

rAIHan said...

cute..sy amik yep..tq

Nurul Asyiqin said...

nak jugak!hewhew

Myra Lyssa said...

sy ambik :)

ziehah_luffy said...

amik satu ye

Ashjbxoxo said...

hi daya saya ambik freebies awk .. manyak2 pun blh kan .. ihihi

AmyZana said...

thanks. sye amek dua ;)

Haziqah and atiQah said...

amek byk yer, thanx! :P

aniqahismail said...

cute..! ambik ya.. tengs~~

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Lawa , simple , kemas ! Saya ambil banyak ea ! Jangan marah ^_^ thanks for sharing ! http://fienadollixious.blogspot.com/

Nana said...

Ambil satu ^_^