24 February 2012

Dia Dah Datang Dah !

Assalamualaikum ! :)

Nak tau satu fakta tak ? Percaya atau tidak korang sebenarnya 
tengah baca apa yang Daya tulis ni dalam hati . Haha am I right ?! Weee  

Alololo jangan marah-2 kayy , Daya ni rindu bebebor dengan korang ni . Lima hari tak update kott --' Semua salah HOMEWORK ! Jahat betul kan homework tu tak bagi Daya jumpa dengan korang . Haih !

Cerita pasal homework jahat , Daya sebenarnya nak cerita pasal DIA DAH DATANG DAH ! *tak ada kena mengena pon dengan homework jahat tadi kan 

Siapa datang ?! Habak mai sikit , hamboi dia datang je buat Daya teruja gila tahap angry bird gitu . Siapa ? Haa cuba teka sikit . Tahukah anda bahawa teka teki membuatkan otak anda lebih cergas ? Haha macam buku teks laa pulak ! :D

Ni ni Daya nak story gempak punya ni ! *berapa banyak ni daa .. Jum kita bongkarkan siapa yang datang sebenarnya ?! Korang tak sabar ? Daya beribu kali bom tak sabar . Weee

Diingatkan kepada ibu mengandung or kanak-2 kalau tak ada semangat 
jangan tengok ye . Sebab dia ni hensem sangat . Psttt -,-



Kan Daya dah kata dia handsome , yang korang nak terkejut lagi tu buat apa ? Haha !!
Serious Daya cakap Daya rindu dia giler-2 kott , ni dia nak datang balik
Daya happy sangat ^^

Okey laa kepada yang tak tengok tu , tu sebenarnya gambar zombie . Haha comel tau ! Pergi laa tengok . Weee kiteorang kawan nak dekat 4tahun dah *okey saya tipu

Haa dia laa yang dah datang tu ! Weee THE WALKING DEAD SEASON 3 . Ohh yeahhh :)


Channel :: 413 Fox Movies
On Air :: 9 March 2012 , 11 pm


Tengok tau jangan tak tengok ! Daya dah tak sabar dah ni ! Weeee :D



4 comments:

Feenas Sya said...

rumah tak ade astro pulak ..
herher .~

cahaya iman said...

rumah sy pon xde astro.. :D

amy syahiera said...

engt kn ape yang da datang ,
buat saspen je :D

miss dyla said...

wat suspen jew.. hihihi..
semangat dok baca lam hati nie... >_<