19 February 2012

Freebies Blogskin : City Hunter ( Lee Min Ho )

Assalamualaikum ! :)


Kita jealous ni --' Avril buat muka macam mana pon dia tetap nampak comel ! Weee dah laa kurus . Okey Daya minat giler dengan dia , kalau tak silap dia datang Malaysia semalam tapi Daya baru tahu harini . Psttt

Actually Daya nak berterima kasih lerr dekat Avril ni , semalam Daya dengar lagu-2 dia . Sambil tu Daya bayangkan laa muka dia kan *macam giler bayang laa pulak Setuju tak kalau Daya cakap bila sebut nama Avril mesti ingat rambut ber-kaler dia dengan background hitam ? Haha Daya bayang macam tu laa .

Daya pon dapat ilham nak buat blogskin warna hitam . Dengan kaca pecah , pistol .. Cool doo :D Tapi takkan Avril model dia ? Ermm -,- Tak ada pulak gambar dia pegang pistol . Aiyoyoyo lepas tu Daya mula laa teringat cerita City Hunter lakonan Lee Minho .. Jyeahh idea mari :)

Lahirlah blogskin yang berbentuk ini ::






Yeahhh Daya tau gelap sangat kan ? Hahah jiwa remaja memang begini laa kott . Daya dah makin suka benda gelap-2 ni . Nampak cool and macho . Asyik-2 warna pink and purple jerr --' Sekali sekala bagus jugak tukar citer rasa ni :)

*Kalau nak warna pink jugak , tengok sidebar Daya belah kanan ni . Cari ' Download Blogskin ' :) Ada pink , purple , biru and tersesat laa satu skin hitam . Wekkkk

Cara nak download ::

Tekan je button 'Download' bawah ScreenCapture tadi tu . Scroll bawah sikit then press button ini :





Nota tapak kaki Daya : Nak tau lagi banyak pasal blogskin ? Heheh tekan je ' Tutor ' dekat tab menu . Scroll bawah sikit cari ' Semua pasal blogskin ' . Enjoy the tutorial and thanks for those who take my blogskin . Much love <3

8 comments:

Anis Sabrina said...

Cool !

Akak , nak tanya , macam mana nak buat blogskin cam akak buat?
Please ajar !

Bidadari Besi said...

Dayahh, cantiknyaaaa :D

Nurul Khaleeda said...

Alololo , canteknye kak:))

Nelly The Strange said...

wah , sangat comel .. nelly tak reti buat blogskin .. selalu orang yang buatkan ~
-.-


edit-II reti lah ~ hehehe

Daya The Sixth ! said...

Wee komen korang tu macam cakap daya cantik bukannya skin tu <<perasan kejap . HAHA
Btw thanks guys :)

ashleykwon93 said...

Kak Daya! Ajar mcm mane nk create blogskin... Teringin nk buat blogskin sendirilaa.. PLEASE!!

Mr X said...

hah ni sorg lagi manusia n anak malaysia yang wat aku kagum ni hahahha.. bgs2, teruskan bisnes tu ok? nnt aku da terer, aku jd pesaing ko plak yerk? hahaha (psaingan sihat weyh haha..) tp stu jew r, blog ko ni ade lmbt sket nk load la.. hehe sekian terima kasih hehe..

http://thisisnotthexxx.blogspot.com/2012/02/jom-setup-studio-rakaman-sendiri-di.html

muchika_michiyo said...

daya....sy pown minat sngt2 at lee min ho...bole tak kalau daya buat gambar lee min ho untuk dijadikan cute icon bile kt hide cbox atau shoutbox...asyik gmbr anime je ...pleaseee......