4 February 2012

(Video) Hari Kokurikulum Daya - Koreksional -

Assalamualaikum ! :)


Siapa yang edit gambar kucing ni !!! Serious comel doo << shortform for 'bodoh' tapi Daya tak cakap korang bodoh , cuma dah terbiasa , wee :D

Seriously Daya penat giler harini dengan kawad koreksional . Dah laa semalam layan Omabk Rindu sampai pukul 3 pagi --' Nangis sorang-2 takut jugak , muahaha . Mata pon kuyu je datang sekolah . Dah macam zombie << nak zombie jugak tau

Heheh then sebenarnya Daya baru masuk kawad harini , nasib baik tak kena denda .Kesian mereka ..



Haha ! Nasib baik kan sarjan tu suruh Daya tangkap gambar je . Haha thanks Zul !

Perempuan pulak kena ketuk ketampi . Well bukan macam biasa punye ketuk ketampi . Zul agak jahat sikit . Daya pon tak tau nak citer macam mana , haha




Jyeahh kadet koreksional Terbaekkk !!
Daya bangga sebab ada cina nak masuk kawad . The only Chinese :)

*Salam Maulidur Rasul :)

No comments: