18 February 2012

Kawad Kaki SMKTT 2012 Peringkat Sekolah

Assalamualaikum ! :)

( Baru habis makan maggie , sedap tau nak ? Sorry laa yew , maggie dah masuk dalam perut comel kita ni , HAHA )

Cukup laa pasal makan ni , Daya dah rasa lapar balik dah . Teringin makan pizza pon ado . Haha anyway dekat sekolah Daya kan . Setiap tahun kita boleh tukar unit uniform tau . So macam YEAYYY boleh laa kita cuba satu-2 heheh .

Form 1 --> KAPA Form 2 --> BOMBA Form 3 --> BOMBA Form 4 --> KOREKSIONAL

Heheh tapi yang paling bestttt Daya masuk mesti laa Koreksional .. Memang seronok sangat . Erm skuad dia sporting , sarjan dia HOT . Hhaa kelas kau Zullll :)

Harini skuad kiteorang pon berjuang laa sepenuh hati . Tapi sayanggg ..... ( bersambung selepas gambar .... )





Tiada yang lebih 'HOT' and smart dari Koreksional . Peace (Y)



Sarjan Zul yang sporting . Daya yang tak pandai terus jadi pandai --'
You're The Best . Jangan putus asa walaupun ....

Oraite , now time for the truth .. Koreksional telah mendapat tempat ke - 3 dalam kawad kaki peringkat sekolah . Daya sedih . Zul sedih . Semua mesti sedih laaa ! :(

Tapi bagi Daya korang THE BEST ! Zul THE BEST ! Tahun lepas Zul ketua platun terbaik tapi tahun ni dia tak dapat . Sedih Daya tengok dia tadi . Takpe Zul chayokkk ! Jangan putus asa :')


Always smile , kita tak ada masa untuk bersedih :)
*Anyway nak tau kenapa Daya nampak kedepan ? Daya duduk atas kawan Daya tu --'
Kejam kan . Weeee



Alolo sweet gitu right ? Haha ! sweet laa sangat . Weekkk
Ni laa abang tua Daya . Khairi Luqman :)


Apa-2 pon jadi harini , jum berharap yang hari esok akan jadi lebih baik . Koreksional akan tetap BEST ! Daya tetap tak putus asa untuk buat koreksional .. Heheh sokong laa koreksional SMKTT . Weeee :)

ILOVEYOU <3

No comments: