23 March 2012

Apabila Daya Ke Konsert Girls Generation

Assalamualaikum ! :)



Berzaman dah Daya tak pijak kaki dekat KL sejak mak Daya sakit ni . Bila dapat lepas dari kandang semalam memey meroyan laa kan ! Haha .. Wee KLCC tersergam indah tu haa , Daya asyik dongak ke atas je kan *dalam hati ku berkata KLCC lagi cantik dari Girls Generation kott . Kan ? Hee ..

Ingat tak dulu Daya ada pergi konsert Ukiss jugak ? >> Entry ini . Daya ada kata Daya muntah sebab bau badan orang kan -..- Kayy semalam Daya prepare perfume semua bila rasa nak muntah je Daya sembur . Haha dekat KL buat macam tu . Memey bagus laa Daya ..

Buat pengetahuan semua , Daya memang tak nampak langsung GG semalam kayy . Jujur ni . Daya tengok dari screen je . Video jelaa korang boleh layan kan . Memang ramai betul hamba Allah yang obses semalam . Sampai nak panjat Ambulance semata-mata nak tengok stage . 

Sebelum layan video , korang kena laa tadah mata comel korang tu untuk tengok gambar 'comel' Daya jugak . Haha cakap laa Daya comel . pleaseeee ~,~ *kemaruk , dah lama tak ada orang puji , sobsob






 Haa ni waktu on the way pergi KLCC ye kawan-2 ? Faham eh ? Haha ! Yang perempuan cun sebelah Daya tu maksu belah ayah . Nak nombor telefon dia tak ? Weee meh lailailai ~~
Btw sorry gambar yang kedua tu . Macam sakai kan blur dia ? Tu selfcam , heheh . Dalam bas time tu .


*Muhammad Nazirul Adha
Ingat lagi pemain bola kita yang akan datang ? Haha dia laa nih .. 
Daya suka gambar ni sebab mamat belakang tu ensem kott ! Haha kejam giler bukan ?



The suprising part ! Daya jumpa salah sorang folower Daya
punya cousin . Wahh nice to meet you Fatehah <3






Kiteorang dengar empat je lagu GG lepas tu keluar dari situ . Lepak dalam KLCC kejap . Mula laa ke tujuan asal konsert tu kan . Wee sebenarnya GG datang untuk Formula 1 tau ? So kiteorang snap-2 laa depan kereta yang takkan dapat naik sampai bila-2 tu -,-

Kaki semua dah kejang . Semua fikir nak duduk bersila je dekat dalam KLCC tu kan tapi apa kan daya , kang orang mengata pulak kan .. Hahah tak mahu tak mahu !


Muka kelaparan gila-2 ! Dah laa tak makan ! Hampeh ~
Nasib laa Maksu Daya ni baik belanja kiteorang pizza ! Weee
Kamsahamnida <3

Hah padan muka kena hadap gambar 'comel' di atas . Sila laa abaikan muka mintak penyapu Daya tu . Kayy yang lain muka okey , muka Daya laa spoil gila kan . Geram sehh -,-

Yelaa yelaa Daya tak membebel lagi , nak tengok video sangat kan ? Hah amek amek ! Haha tibe-2 ? Sebelum tu sorry kalau ada shake-2 video tu . Kiteorang bertukar-tukar nak rakam . Tangan kejang je masing-2 . Wee * sedih sikit laa terlepas satu episode The Walking Dead :(

Enjoy the video yang tak berkualiti . Pftt


7 comments:

hafiz hafizol said...

x ajak pong! haha :P

MéuzAngelo™ XXIII said...

gi jugak smlm.. cair tgk Yoona dari jauh.. wuuuu :p

Daya The Sixth ! said...

@hafiz hafizol Kalau ajak bukan abang dapat pergi pon :3

Sya Hyo-Sonn said...

dah lame tak gi KLCC . mengidam nak pegi sana

nurur raudhah said...

huyooo ! untung lha wouhh.. mesti best gilaa kan ? :) can i jelly? xD

Daya The Sixth ! said...

@MéuzAngelo™ XXIII Elee peminat Yoona rupenya :D

Daya The Sixth ! said...

@nurur raudhah Wee tak payah laa jeles dek . Akak bukan nmpk dorang pon :D