25 March 2012

Cara Nak Tahu Orang Curi Gambar Kita Di Facebook Atau Blog

Assalamualaikum ! :)

 


Eh kau boleh jangan amek gambar aku tak ?! Aku block kang ! Dah tak ada muka ke ? Haisyy -..-

Okey jangan gelabah , Daya bagi contoh karangan je tuh . Heheh Daya nak marah macam tu ? Haha memang tak laa . Marah pon setakat keluar asap dekat hidung je . Daya ni nak marah orang pon malu >< Tapi kalau dah marah boleh terkencing orang tu . Haha

Oraite laa korang tengok tajuk entry ni pon dah tahu Daya nak ajar ape kan ? So nak Daya terangkan ke ? Haha mesti taknak . Siapa yang follower tegar tu dah faham dah Daya kuat membebel dalam entry . Maaf ! Weee

Biasanya orang HOT yang selalu gambarnya di curi betul ? Daya tau korang hot . Mengaku jelaa .. Hihi nak sign name boleh ? << muka tembok batu dekat China . Anyway dah tau gambar tu cantik private kan . Takdelaa marah-2 kan kalau orang curi . Tapi kalau dia curi pon buat tak tau je . Tu maknanya kita cantik or handsome tahap gunung laa ye tak ? :P

Cara Nak Tahu Gambar Kita Dicuri Atau Tidak

Firstly ladies and gentlemen ,
korang bertapak laa dulu dekat website >> INI



Oraite korang nampak tak 'Upload your image' dengan 'Enter image address' .. So pilih laa salah satu daripada dua tu . nak upload ke , amek url image ke . Up to you . Then korang tekan laa search .. Loading dia nak kata lama tu tak laa lama mana pon . Wee ..

Haa lepas tu korang pon jumpa laa siapa yang meroyan amek gambar korang as Defult Picture ke or whatever laa kan !

Tu jelaa pon harini , thanks for reading .. * hee mesti korang tanya if gambar Daya ada orang curi ke tak kan ? Well TAKDE ! Sebab Daya tak lawa . Pftt kenyataan doo -,-

Much love <3 

10 comments:

luqman zakaria said...

alah! nak try skg pon tenet siput..best lorh kalau leh tau..haha

Daya The Sixth ! said...

@luqman zakariaTakpe-2 tenet dah laju try kayy ? :)

Amirah Zulhijjah said...

nice1..tp gmbr mira pun xde yang ambik..sbb mira tak hot..hahah..

Nurul Athiqah said...

wow ! best ! thanks 4 d tuto ! da try -_-
Chill!

nur fatihatuz zahra said...

dah try, tapi macam mustahil je.. haha

alin said...

best,best...tq :D

Norafifah Roshman said...

wah! nice3 :D ehehe. fyfah pun tak hot :P

sitikadhijah said...

dayah cm ner nk wat post komen cm awk puyer??? sori tekuar tajok... huhu..

Myra Lyssa said...

Tq kak Daya !! tak lembab pon ? kejapp jea ? btw , thanks !!

Asma Sah said...

Nak kongsi dkt blog boleh ?