30 March 2012

Freebies Flower Background ( Macam Daya )

Assalamualaikum ! :)



Selamat bertemu entry Daya lagi ! Dah lima hari right ? Huh Daya memang tak ada masa kott . Baru dapat result exam lagi . Wee Daya banyak kumpul Excellent (E) tahun ni . Pftt suka sangat -..-

Btw tengok laa lawak bodoh kawan Daya *dalam gambar tu . Haha ! Kelakar laa dia tu . Sakit perut setiap kali tengok kertas exam dia . Boleh dia tanya ' mesti salah kan ? ' Haha! Nasib baik cikgu tu sporting . Wee macam-2 orang dalam dunia nih .

Okey dalam lima hari Daya tak bukak blog ni , dah berapa ramai yang nak background sama macam Daya . Hee aman je kan background ni ? Macam dalam hutan . Haha ! Tema blog Daya sekarang macam semangat hutan macam tu tapi macam tak jadi je . Wee pape pon , nah amek laa background yang sama macam Daya ni :)



http://4.bp.blogspot.com/-_JCbGVkCOD4/T3W4ovWlxPI/AAAAAAAAC5s/QU1AzqIqEUQ/s1600/FlowerBlue.png


http://2.bp.blogspot.com/-PNbmCKYf-pY/T3W4quO3mLI/AAAAAAAAC50/xci3gU78Hq4/s1600/FlowerHijau.png

http://3.bp.blogspot.com/-E5N2vCaZebg/T3W4r8xz31I/AAAAAAAAC58/v-aEJWjJGkA/s1600/FlowerPink.png


http://4.bp.blogspot.com/-yb-OP1e41Q0/T3W4wGMWjsI/AAAAAAAAC6E/ZEY46kjyT7o/s1600/FlowerPurple.png

http://1.bp.blogspot.com/-YD-pEd_2eIM/T3W4yXwqeDI/AAAAAAAAC6M/IjF0tMYK5YQ/s1600/FlowerYellow.png

Happy tak ? Haha tibe-2 je kan . Alright memandangkan harini hari Jumaat so jangan lupa tengok TWD * The Walking Dead . Wee nasib laa kalau ada yang baca entry ni hari Sabtu ke ape kan . Buekkk :P

Have a nice dayy yaa dear WALKERS ! Haha kayy obses dengan zombie tak hilang-2 doo -,-

Background credit :: Pakcik Google saya

8 comments:

Aqhiedah Sabri @ Idah said...

Background die cun sangt!!! Thanks Kak Dayah :*

Daya The Sixth ! said...

@Aqhiedah Sabri @ Idah Same-2 :D

Syafirah Daud said...

dayah, macam mana nak letak visitor and kotak follower ek? tak jadi tak jadi tension! Haha

alin said...

cantik..dh lame dh cari background cam nie...thanks kak daya :D

ayie_kecik said...

dapat jugak akhir nye . thanks kak daya :)

Iman! haF!ZaH said...

cam mnew na buat..ta pndai la...

sophia hany said...

nk background mcm kak daya

Hanaa Daud said...

Comell :) Ambil satu ye :D