16 March 2012

Pemenang Contest Sign Name Untuk Hidayah Ya Ya

Assalamualaikum ! ^O^

........... Tak tau nak cakap apa ........

Mula-2 Daya mesti laa nak mintak maaf daripada korang . 
Hmm Daya MINTAK MAAF !

Sepatutnya contest ni habis hari Ahad lepas betul tak ? Pftt mesti korang bengang giler kan , bila laa Daya nak umumkan pemenang ni -..- << smiley piglet ? Haha kayy ..

Tepat hari Ahad tu badan Daya dah rasa lemah gemalai semua . Kayy kepala dah pusing-2 . Badan panas . Aiyoo takpelaa mungkin peserta faham keadaan Daya , Daya fikir macam tu laa.

And paling penting kenapa Daya tak umumkan pemenang secepat yang mungkin ialah Berukband yang lambat ! Ciss cemburu taknak bagi Daya umumkan pemenang ><

Hee , so sorry laa ye ? Jum jelaa ketahui siapa lima orang pemenang bertuah tu ~ Marimari !

Tempat pertama

fadzsya.blogspot.com


Tempat Kedua

appleshera.blogspot.com


Tempat Ketiga

linafazelina.blogspot.com


Tempat Keempat

gadisbermatacoklat.blogspot.com



Tempat Kelima

eimahlolo.blogspot.com


Alolo tomey tomey semua >< Daya suke sangat ! Terima kasih yang menyertai . Yang tak menang tu don't give up yeah ? Gambar korang pon cantik jugak . Tapi Daya paling suke yang lima ni . Weee

Okey kepada para pemenang sila add Facebook Daya >> here dan bagitau nak Daya edit blog tu macam mana okey ? :) Daya tak edit straight forward macam tu laa , macam Daya cakap tadi internet Daya lembab so bila dia dah laju Daya edit terus . Jyeahh promise :)

*Eh-2 link korang ada dekat sidebar . Kayy sekian terima kasih . Peace (Y) Much love <3


6 comments:

Tengku Muhd Faiz Ridza(Aiez) said...

yeay! i'm the first for commenting on ur blog. heheh.. >,< actually sy nak join contest tu tp takde masa nak buat. takpe,len kali sy join. btw, lame dah sy perhati kak daya ni. wow! perhati uol.taklah.maknanya sy skodeng blog akak ni.btw,nice blog.hope u'll follow me back.

Eimah Lolo said...

Yeah-3!
Eimah menang tmpat ke-5 !
Thank you so much..
rase terharu pun ade jgak nie..
thank you-2

Daya The Sixth ! said...

Haha kayy semua . Thanks :)

✿lina✿ said...

yeah! da no 3..thanks :)

cik chemist said...

http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/03/tri-fa-wardrobe-1st-anniversary.html ditag..

priya darshini said...

:'( tak menang.. Tak pelah.. Congrates to winner.. :)