21 March 2012

Tahniah Kepada Mereka !

Assalamualaikum !



* Ya Daya rapat dengan sorang je perempuan form 5 tahun lepas -..-
Yang lain semua lelaki-2 gagah . Haha


Senior Daya semua dengan muka bangga harini bawak kereta . Cehh nak tayang lesen baru lettew . Hott je hati rasa kan . Haha dah ada kereta tak reti pulak tu nak bawak junior ni jalan . Kayy  geram -,-

Tu baru lesen kereta , belum dress up dorang lagi . Memang bergaya giler laa kan . Haha ada yang pakai skirt laa , kasut tumit tinggi . Ya tu semestinya Cina betul tak . Weee . Perempuan Melayu Daya suka yang pakai baju kurung . Heheh comel gitu . Molek .

Now Daya nak umum keputusan sorang-2 senior hebat Daya ni . Hee tengok gambar semula ye .. Daya sebut nama dari kiri ke kanan lepas bawah tau ..

Gambar 1 :: Hafieez Helmie . Yeahh senior yang Daya tak boleh panggil dia abang . Haha Daya panggil nickname dia je . Tahniah dia dapat 10 A+ ! Wahh Eez hebakk ..

Gambar 2 :: Haa ni abang Aliff Asyraf .. Daya panggil dia abang AA je . Senang citer -..-
Gambar dia macam Aaron Aziz kan ? Hee dia suka workout , pergi gim semua . Wahh satu lagi senior hebakk Daya . Dia dapat 5A+ . Tahniah Abang !

Gambar 3 :: Abang Amirul Qayyim . As known as abang JB ? Haha dah muka dia macam Justin Bieber . Wee Daya memang suka bagi gelaran dekat orang ni . Seronok bhaii . Haha abang macho Daya ni dapat 8A2B . Wahh Daya rasa tak Daya tak sesuai kawan dengan abang pandai-2 ni -,-

Gambar 4 :: Yeahh abang straight Aaaaa kita ! Woohoo yang ni terbaikk .. Dia laa cikgu math Daya tahun lepas (secara paksa oleh Daya.Haha) . Hebatnya dia dapat 10A . Untung laa pandai . Nanti ajar Daya lagi ye ! :) *dia buat math macam goreng kacang . Geram . Haha

Gambar 5 :: Okey ni gambar ramai-2 . Weeee . No caption :)

Gambar 6 :: My role model . Syahirah Azhar . Kayy dia jelaa perempuan senior yang rapat dengan Daya tahun lepas . Cantik kan ? Ehemm , heheh . Dia dapat 5A+ . Huh memang best ! Daya agaknya berapa laa ?

Gambar 7 & 8 :: 7 tu Fahmi Rozaini , 8 tu Hafizi .. Dua orang ni jelaa Daya tak tau lagi berapa result terbaik dorang tu . Kayy Daya segan laa nak tanya . Kang terjadi busybody pulak . Biar dorang bagitau sendiri laa :)

Apa-2 pon tahniah laa untuk dorang ni . Makan apa laa dorang agaknya sampai pandai giler ni . Haha kayy nanti nak mintak tips sikit . Heheh korang pulak macam mana ? Ada yang amek result ke ? Kakak korang ? Abang korang ? Citer laa dengan Daya yep ! :)

Tahniah You Allsss ! :) <3

2 comments:

SLUMBER SAGUN said...

pandai gilee :)

Alex Irfani said...

kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follow nya.. :D