18 March 2012

Tutorial Tukar Via Dekat Status Facebook

Assalamualaikum ! :)


*Nobita sangat romantik ><

Selamat Hari Ahad Fellow Reader ! :) Dekat Saga sekarang tengah hujan , Daya nak mandi tapi takut demam laa pulak kan -..- Tiada siapa tak jaga << ayat forever alone , haha .

Daya tertanya-tanya laa kan , kalau korang sedih ke , bad mood about something , ape korang buat eh ? Hee saje nak busybody sikit hari Ahad ni . Haha nak tau Daya buat ape bila sedih menonggeng ni ? Dekat last entry ni nanti Daya bagitau kayy ^^

Now let's move on to today tutorial . I'm gonna teach you how to change your via for facebook status .. * Jangan laa marah Daya cakap omputeh ni . Daya practise untuk Oral nanti . Seram bhaii -..-

*well , Iphone 4S . Haha laa sangat . Nak tau rahsianya ?
Lailailai~


  Citer pon pasal Facebook kan so korang kena login laa Facebook korang tu dulu . *Eh jangan lupa add kita (Hidayah Ya Ya) . Haha sempat selit sikit 

  Dah login , pastu haa check laa notification , messages , friend request dulu . Haha kang cakap Daya mengongkong pulak *tibe-2 >< . Lepas tu baru laa korang pergi >> SINI

 

1. First korang pilih laa dulu via ape . Blackberry ke Iphone ke
2. Baru laa update status terbaik korang ! :)

  Eh dah habis dah ? Haha memey arr . Senang kekacang goreng je tutor kali ni . Haha Daya ajar ni sebab nanti orang kata Daya bangga diri laa guna Iphone 4S semua padahal phone cikai je . Haha enjoy ! 

* Opss lupa . Bila Daya sedih , Daya akan tengok video Kwang Soo ni banyak kali . Haha memang tak boleh nak sedih dah :D Much Love <3



7 comments:

cik Q said...

Nice tuto Daya ><

Daya The Sixth ! said...

@cik Q Terima kasih ! :D

Nurul Khaleeda said...

terbaik lha kak daya ;(( , btw cntek header .

NF said...

haha , terbaik daya .
daya ni cerdik betul

Nurul Athiqah said...

thanks daya .. ! nice blog :)

Ernie said...

Best kak Daya ! Thankyouuu for this infrmtion ;)

Eyda Amanda said...

dayah,tak boleh la guna via ni.knpe ea.nk share je dia ckp 'An error occured while processing this request.Please try again later' haha ^^