11 April 2012

EPOP : The 1st Fan Meeting

Assalamualaikum ! :')

*agak lucah kah gambar ? -,-

11 April , Malaysia dikejutkan dengan amaran tsunami .
Alhamdulillah amaran tu telah ditarik . Tapi jangan laa kita berhenti berdoa untuk
Indonesia dan negara lain . Walaupun mereka dah buat onar dalam
negara kita , mereka tetap saudara Islam kita .

Bukannya Daya tak mahu tulis entry panjang pasal ni tapi cukup laa Daya berdoa dalam solat Daya . Korang pun buat macam tu jugak eh ? :')

Sebelum apa-2 korang jangan salah faham fikir Big Bang nak datang sini pulak . No way man -,- Tapi kenapa cik Daya letak gambar tersebut ?! Gentle saya suspen tau *gambaran kata-2 pembaca .

Heheh sebenarnya Daya suka cover lagu Big Bang yang baru tu . Blue tajuknya . Tu yang semua ahli Big Bang biru dalam picture tu . Hihih gentle comel . Weee ><

Btw , Epop akan buat Fan Meeting dengan peminat pembaca Epop nanti . So bukan bermakna artis korea nak datang ke apa , cuma kita akan dihiburkan dengan lagu-2 korea yang terbaru dan tarian maybe . Tak tau laa . Lebih kurang gitu ^^

Daya InsyaAllah pergi kalau tak ada apa-2 halangan , so kalau korang tinggal berdekatan . Moh jumpa kita ? Haha teringin jumpa korang tau . Hmm nak tau bila ? Haa moh moh scroll bawoh sikit ..

Tarikh : 22April 2012
Masa : 12 tengahari - 5 petang
Tempat : Sungei Wang Plaza ( Concourse Area )

Nak tau lebih mendalam korang boleh laa skodeng dekat >> SINI . Hope to see you there . Muahh setepek :* Ok dah byebye . Hee

2 comments:

FaraLoveChoco said...

fara pun baru beli magazine tu.. tapi geli tengok batu2 kat muka dorang tu..huhu

Fatin said...

eh,untung kak daya dpt beli epop bulan 4..me tak dapat2 lagi..ish..bila mak nak g kuantan ni.karang habis kan