1 April 2012

Hey Awak , Daya Minat Awak !

Assalamualaikum ! ^O^

(letih) Daya nak bangga sikit boleh ? Daya sebenarnya 
baru habis photoshoot ! Haha *photoshoot diri sendiri -..-

Orang kalau dah tak lawa ni memang suka syok sendiri . Haha !
Adik Daya tu pon dah malas nak tangkap gambar Daya ni haa .
Sabar jelaa eh adek *winkwink

Harini Daya bukan nak citer pasal role model semua tu . Biasa laa kita manusia mesti minat seseorang kan ? Bukan suka or cinta just minat dengan bakat or muka or pape jelaa kan . Daya ada laa minat 2 orang lelaki ni tapi minat dengan bakat diaorang . Nak tau siapa ? 

CHECK THIS OUT !

The first man I like is Fareez Cullen . Arr Daya tak tau laa tapi Daya memang seriously minat gila bakat dia . Dia pandai edit gambar . Muka dia pon stylo so boleh laa photoshoot semua . Kalau korang kata Daya hebat gila edit gambar , haa mamat FC ni lagi hebakk tau ? Memang COOL <3



Seriously Daya tengok gambar ni memang geram
Haha stylo kan ? Wee terbaek laa FC
*kayy Daya je yang panggil dia FC , means Fareez Cullen <3



Ni edit cara majalah . Cara tangkap gambar pon dah cool
Aiyoo Daya suka laa dia ! Haha jangan salah anggap :')



Hero gadis- gadis ? Haha !



One more thing Daya perasan FC ni minat betul dengan DD
Haha semua pon Daya bagi nickname kan .. Wee suke suki je ..
Stylo laa FC !


Okey now for the second man . Dia orang Korea . Jyeahhh <3 Nama dia Jung SungHa . Siapa yang selalu skodeng youtube tu dia tau laa siapa JSH ni . Hee .

Dia pemain gitar ! Haha Daya pegang gitar pon setakat pegang tali , yang dia ni main macam senang sangat je main gitar tu . Memang best ! Kalau nak tau lagu yang tengah berkumandang dalam blog Daya ni dia laa yang main . Wee best kan ? *baik cakap best
Haha !



Ni yang paling Daya suka laa . Muka dia nampak suci je kan ? Pastu jari dia ? Perghh memang dia berbakat laa kan .

Haa habis pon pasal dorang ? Daya saje je nak cerita pasal diaorang . Korang pon boleh laa cerita kalau korang nak . Hehe kalau korang nak add FC tadi boleh laa add dekat fb >> ADD HIM . Yang orang korea ni Daya tak tau laa pulak fb dia . Haha ! Kayy :3

Kalau laa Daya boleh jumpa dengan dorang berdua ni :')


5 comments:

saya wawa najwa said...

awwwwwwwwwwwwww~~~~~ tomeyy errr

Daya The Sixth ! said...

Comel kan kan kan ? Haha minat giler Daya dengan dorang ni :3

una imana said...

wah2..tomeinyerr..:)

Fadzir Amir said...

Sungha Jung tu da lme tahu ! seriously, memang awesome dia maen gitar. . . mcm goreng kacang je :D

Daya The Sixth ! said...

Tu laa pasal . Daya minat sangat dorang :D