27 April 2012

I'm Sparkling With Your Vote ( Digi WWWOW Awards )

Assalamualaikum ! Hope you in a pink of health ^^


*gabra gelabah dan yang sewaktu dengannya 

Huh bismillahirahmanirrahim ~ Actually Daya dah fikir selama 22jam 30minit 50saat , samaada nak join ke tidak Digi Award ni .

Nak tau apa yang Daya takut ? Haa Daya gelabah kalau tak ada satu pon undi -.- Gentle malu kan . Tapi lepas fikir masak-2 macam masak telur so Daya decide ' Hey , peduli apa tak ada undi pon , asalkan jadi diri sendiri ' *okey bajet , teehee .

And kita tau laa banner kita tak lawa >< Berjam-jam kita buat tu . Hee , naik buta bijik mata hadap lappy je .. Woaaa <3

Jadi dengan ini , duduknya Daya atas karpet empuk rumah yang dibeli oleh mak , ingin meminta korang vote untuk Daya ! Weee hanya Allah yang mampu balas jasa korang . Huh gelabah laa , first time masuk event besar gedabak macam ni . :: Tekan laa button vote dekat bawah ni yep ! Teehee >.<



Akhir kata , Yes baby , I'm a sparkling girl with your vote . Thanks ^^


No comments: