19 April 2012

Siapa Nak Blogskin 'One Direction' ?!!

Assalamualaikum ! ^O^

Duduknya Daya depan lappy harini nak umumkan yang
Daya dah dua hari tak pergi sekolah .. Yeppyy ! -.-

Terkedek-kedek laa Daya nak kejar pelajaran add math , pyhsic ..
Haih nak sakit sekarang jugak . Tunggu laa hari sabtu ke . Heee ,

Kayy laa pape pon memandangkan Daya tak sekolah harini ,
hati pon terniat nak edit blogskin laa . Internet aku punya ! Haha mentang-2
laa tak ada orang dekat rumah huh selesa ..

So kalau sekarang Daya tanya band manakah yang remaja nowdays suka
tahap kerbau beranak ? > ONE DIRECTION ! Tanpa segan silu
dorang jawab , well Daya punya jawapan pon macam tu . Haha . Jadi , dengan keazaman yang kuat serta perkasa dan kukuh Daya pon create laa blogskin untuk hangpa-2 sekalian ..


Dear One Direction



Woot woot tunjuk sikit jea .. Kang korang jadi giler meroyan pulak . Teehee >.< Daya selalunya bagi blogskin as freebies kan ? Harini tak .__. Daya nak jual dekat korang .. Hee , macam mana nak beli ? Haa tengok bawah ni ::


 Add Facebook Daya dekat >> SINI dan bagitau yang korang nak blogskin One Direction ! ^^

 Bayaran Daya amek macam biasa je . Topup RM10 . Tak kesah laa nak bagi no pin ke , share ke . Up to you all kayy ..

 Kalau korang taknak blogskin One Direction nak blogskin Daya The Sixth ke , haha bagitau Daya kayy . Daya buat . Kiranya Daya amek order untuk buat blogskin laa eh .. Wee >.<

Apa tunggu lagi , rebut laa peluang ni ! Hee penat Daya buat dari pagi tadi .. Beli laa beli laa , Mari mari .. *lelong cara pasar malam 

Daya akan tunggu korang dengan setia , heheh ~~ Mari mari <3


6 comments:

Nur Ayeen said...

thanks daya..tapi saye x suke one direction la :(

Ash said...

Blogskin tu ape??

Anonymous said...

Aloh, bagilah freebies. Bagi freebies kan dapat pahala. Saya minat sangat one direction tapi kena bayar, takpelah T_T

Noor Nabeerah :) said...

cantik :) buad kn tok adik :p

Noor Nabeerah :) said...

cntik :) buad kn tok adik :p

Atiqah Bazlaa said...

nak tengok Preview boleh?