18 May 2012

Eh Apa Tu ?! Ni Gempak Ni ..

Assalamualaikum ! 
Ampang Peace Yo (Y)

Pusing kiri , pusing kanan ... Heheh mak takde boleh laa update kejap >.< Aloha bounjor kawan-2 . Jyeahh akhirnya habis jugak 2 minggu yang bagaikan terkurung dalam penjara dan kebuntuan . Cuma bezanya Daya terkurung dalam bilik sendiri dan kebuntuan STUDY !

Haha walaweh jangan cakap perkataan tu lagi , Daya fobia dah . Baru 2 minggu exam dah gila kan . Minggu depan ada lagi . Haih ni baru dikatakan Fantastic baby ! << *tibe-2 rindu Big Bang .

Btw , Daya bukan nak habak pasal 2 orang hamba Allah tu . Daya ade beberapa gambar menarik nak di tunjuk . Moh dekat sikit dengan lappy tu . Junjung laptop depan mata sebab bendanya kecik , halus dan mulus .. Wee mentang-2 baru jawab paper BM .



*Besarkan bijik mata tengok dekat anak panah pink tu . Haa mau terkencing peminat OD ni kan ? Heheh ni jumpa dekat facebook laa mula-2 Daya ingat edit je , lepas tu Daya mula laa menjalankan siasatan CSI dekat video 'What Makes You Beautiful' tu . Walaupun laju tapi tetap clear 'benda' tu . Hihi tak caya check sendiri .



Ni lagi gempak . Baru style 2012 ! Haha , actually Daya tak tau laa baju ni wujud ke tak kan ._. Wee tapi nampak smart kan ? Cuba bayangkan kalau tibe-2 makcik ke pakcik tegur >> Yang kau tak pakai baju ni kenapa ?! Tak malu ! . Haha sekali tengok tu baju dia . *faham tak ? Haha kang Daya syok gelak sekor-2 .



Katakan tidak kepada rokok !

Nak hisap rokok ke nak jadi macam gambar ni ? Seram tahap lembu ~ .. Muka masing-2 macam mumia . Eee Daya tak mahu lelaki hisap rokok eh ? << tibe-2 . Patut tunjuk ni dekat perokok tegar biar dia bergetar . Eh sedap pulak pantun nih . Haha ! *sempat lagi .



Ni pulak kasi tunjuk dekat siapa yang tak solat . Orang ni terpaksa duduk dalam air sepanjang hari untuk bekerja tapi tetap solat walaupun dalam air . Terasa badan panas je bila tengok gambar ni . Insaf ~~



Terbaekk ~~ Haha nama G-Dragon , dah dikatanya tatu dia Dragon Ball . Kejadahnya tapi Daya terguling-guling jugak tengok gambar ni walaupun dia idola ku . Wee dah tengok dia pakai lipstik belang-2 ? Heheh tu lagi gempak . Nampak macam lebah depan rumah ni haa .

Tapi dia tetap hensem kayy . Hee TOP pon . Kalau siapa yang tak kenal dorang ni pastu baca entry Daya ni mesti pelik kan . 'Blogger ni cerita pasal pencuci baju ke ' . Haha yelaa TOP kan nama pencuci baju . Kayy jangan tibe-2 kaitkan nama Daya dengan 'Daia' -.-

Haa lagi satu ! Actually Daya dah bukak kedai rambut sekarang lepas tu Daya gunting rambut sorang baby ni jadi macam ni haa ...~~~

-
-
-
-
-
-
-
-
-


HAHAH !

No kedai gunting rambut eh . Hihi bergurau kejap . Dah lama tak gurau *senyum depan lappy sekor-2 , mak lalu pon pelik .

Ngee siapa yang kenal Daya tu mesti pelik kenapa Daya tak letak gambar zombie kan ? Hee Daya baru dapat aduan . Katanya dia hampir nak campak lappy dia bila tengok entry zombie Daya tu so Daya tak letak lagi -.- Hee sorry adek ~

*now study but eyes on lappy >.< Bye !


2 comments:

CERITERA kisah YayaSheikhAhmad said...

yang OD punya video tu amenda sebenarnya ? hantu ke duyung ke ? ke org ngendap ?

Ain Najwa binti Zainal said...

ha'a la.. ape? tadi wawa bkk youtube.. yg part mne eak?.. nak tengok gak... hantu kot...