25 May 2012

(Gambar) Sambutan Hari Guru SMK Taman Tasik

Assalamualaikum >3<

'Syabas , anda memang tak berguna'

Ni laa salah satu status yang Daya terbaca waktu online semalam . Cett actually bukan marah orang , marah Syabas yang air tu laa . Hee mana taknya , sesetengah kawan ampang ni tak ada air ! >< Takde notis takde ape pon . Daya mandi pon macam kerbau jehh . Choiii ~ *tapi tak busuk kayy , seriouly . Haha

Kayy malas laa nak marah-2 kan , hari ni kiteorang nak happy je sebab 1 >> Dah habis exam ! . 2 >> Sambutan Hari Guru . Wee seronok ! Daya suka sangat event macam ni sebab boleh jumpa dengan adek-2 yang ketot-2 semua sesi petang . Haha muke semua nak macam bear je kan ^^

Apa kata korang tengok je gambar yang telah di-snap oleh Daya . Kalau buruk sorry der -.- Daya pon memang suke rosak kan lens kamera *kamera pecah sebab Daya selalu tangkap gambar .


*Sambutan hari guru tapi kitaorang sambut hari jadi budak tengah tu .
Khairun :')


*My BFF sejak form 1 , Azreen yang bersuamikan Spongebob ><
peminat fanatik tuuu . Haha taknak blah .


*Mastura ! Hee kiteorang waktu kecik-2 mengaji same-2
tapi tak ingat , haha ! Sekarang baru teringat balik .


*Iman Hakim , abang yang paling rapat dengan Daya .
Suke buat muka comel dia tu -.- Teehee ..


*Well from left :: Me , Akimomom (Akim) , Pejalolipop (Faizal)
Sheran Aziz (Sheran) . Haha semua gelaran tu Akim dengan Pejal yang bagi -.-
Daya panggil apa ? *ayam serama . Choiii


*Farhan Zaid , ni arr Daya pon tak tau nak tulis apa . Daya tak berapa
rapat sangat dengan dia :')


*Abang Hakim ! ^^ aka abang rugby . Wee
baru kenal tahun ni , tu pon sebab diperkenalkan oleh Akimomom tadi tu .


*Lastly , abang muscle . Adek Daya yang nak sangat tangkap gambar
dengan dia nih ._. Dia malu ajak Daya sekali .


At the end of the celebration , kitaorang main calit-2 kek dekat muka . Perghh warna biru pulak >.< Tak cukup dengan kek , baling tepung pulak . Daya cakap ' kena sikit dekat aku korang jadi zombie !' Haha terus tak kena ^^ Wee . 

Good teachers are costly , but bad teachers cost more . Thank you teacher :')

7 comments:

Bidadari Besi said...

Mastura kawan yaya tu comell lahhh :D

Daya The Sixth ! said...

@Bidadari BesiOh yeah oh yeah . Comel kan ><

nureen said...

, skola tasek ke?? same la an akk ! hee.. lame da tgglkn skola.. mesti bestkn event td.. na g tp segan la..

nurani said...

waaa...adik lagi..hihihi
kire sy ni akak la ekk..hihihi
windu2 ngn zaman skolah..
hihihih..

jgn nakal2 ek..

jom2 ziarah blog akak..:)

Daya The Sixth ! said...

@nureen Oww akak skola situ ke ? Haha laen kali datang je :D

Daya The Sixth ! said...

@nurani Kalau tak nakal tak normal kak ><

nureen said...

, haha ! tamao la.. t sir pasu tahan kaka mcmII dy tanye t.. seganII .. :p