3 May 2012

Terpaksa Berhenti Blogging Sekejap

Assalamualaikum ! :')


Siapa tengok cerita ni ?! Sila angkat tangan , goyang kaki dan pusingkan badan .. 
Haha ! << baru terlepas dari Tanjung Rambutan .

Daya kalau tengok cerita Rooftop Prince ni mesti gelak guling-2 . 3 orang pengikut dia tu yang kelakar gila . Hee siapa yang tengok tau laa kan ..

Haa ni apa cerita lagi laa budak Hidayah ni . Tak habis-2 nak berhenti blogging . Cari populariti lettew !

Eh chop-2 . Daya bukan macam tu eh .. Daya nak berhenti kali ni bukan untuk selamanya . Just untuk 3 minggu .. Nak tau kenapa ? Sebenarnya dalam 3 minggu tu Daya akan diselubungi mimpi ngeri paling dasyat ! -.-



Daya rasa nak nangis dah ni tengok jadual exam sampai 3 minggu ni . Cikgu sekolah ni saje nak bagi Daya muntah darah laa kott . Kekejaman yang melampau . Boleh botak rambut Daya tau baca semua formula ape benda entah tu .. Pfttt ==

Ujian bulanan boleh laa main-2 , pertengahan tahun tak boleh . Ujian bulanan haritu pon Daya banyak kumpul Excellent (E) .. Faham kan ? Huh malu giler . Tapi tak boleh buat apa , memang susah . So Daya nak study elok-2 laa kan . Hee 

Can't you do me a favor ? Doakan Daya dapat jawab dengan baik and tak tertidur waktu jawab exam .. Jyeahh banyak kali terjadi . Tragiss >< *Amin

So ni kira last entry laa sebelum Daya mengalami mimpi ngeri 3 minggu tu . Daya nak pesan sapu laa blog Daya ni . Buang habuk-2 semua eh ? Jangan buat parti tak bertamadun . Yang paling penting jangan RINDU DAYA ! Haha perasan tahap lembu ..~

Have a good day and Happy always . Don't forget me haa . Heee *flying heart to all of you ..


Study timeee ~~ Ready untuk pengsan . Call ambulance  !
Heheh dah laa -THE END -



4 comments:

myself said...

gud luck exam hehe

Wanie said...

Daya, situation sama dngn wanie, giloss, mmg batak lah 3mnggu exam, mid year pulak tu ~~ hehehe, btw,wish u gud luck, (ujian bulanan wanie hari 2 pun, haha, terok kot)so, jom kita same2 fighting utk SPM =)

Anis Balqis said...

wah ! dea ambek bahasa cina? untunglah :)
bila tarikh SPM'12 ?

♥ CikSepet ♥ said...

daya.. kita same laa.. senang cakap.... bulan 5 nie bulan exam..
giler laaaaa.. buat seminggu jadi laa... nie smpai sebuln.. pastu tros cuti 2 minggu~
aduii... APTB~ -,-