28 May 2012

Tidak ! Aku Kalah , Kalah Dengan ....

Assalamualaikum ! ^^


No no no way man ! Sampai bila ni . Daya habak mai dekat korang naa yang Daya dah kalah . Serious kalah teruk beb . Kalau sampai ke pengetahuan orang ramai , muka Daya confirm macam buah delima merah kemain .. Tidakk !

Daya ingatkan dulu Daya dah menang habis dah , sekali cuti panjang ni Daya kalah lagi . Kenapa ?! Apa puncanya . Dia .... dia kejam giler -.-

Daya terpaksa tidur pukul 5 pagi semata-mata nak 'jumpa' dia . Ni pon dah menunjukkan yang Daya kalah . Choii ~ Tak tau laa ubat guna-2 apa yang dia pakai .. Ada sekali tu sampai terbawak-bawak dalam mimpi . Rase nak report polis , kalau laa polis boleh handle kes Daya ni .. Tapi Daya tau dorang tak boleh ..

Eh nanti-2 , yang korang baca dengan serius ni kenapa ? Risau pasal Daya ke ? Haha korang SALAH FAHAM ni .. Takde gaduh-2nya .. 

Actually Daya kalah dengan .....




Sekarang faham ? Haha waktu sekolah Daya buat pertaruhan dengan dia *Gila . Syarat pertaruhan tu , kalau Daya tengok dia Daya kalah . Kalau 5 bulan Daya tak tengok dia , dia kira menang laa . *KOREAN DRAMA U KILLING ME -.-

Dah 3 bulan laa Daya tak hadap dia sekali cuti dua minggu ni , hamek mu ! Kalah teruk punya !! Hadap dia sampai pukul 5 pagi . Ni lebih ni -.- Jadi selama ni sia-2 jelaa Daya menahan hawa nafsu yang ke-3 Daya .

Puncanya ?! Dah kalau dorang comel , hensem sangat . Mana taknya Daya hadap dorang . Sejak ada One Hd tu lagi laa . 24jam korea je beb!

Tulaa gatal buat pertaruhan lagi , kan dah kalah . Tapi apa-2 pon sekarang Daya memang layan habis tengok citer yang ni .. Kalau tinggal tu boleh berguling-2 atas tangga *melampau .


Miss Ajumma 



Rooftop Prince 

Daya obses dengan dua cerita ni laa . Teruk obses Daya tu . Daya abaikan makan , minum , masa ke tandas . Tapi bukan masa solat ^^

Oh jangan lupa Daya pon obses dengan cerita lagi satu ni and Daya tau semua orang dah tau dah pasal ni ! Weee


The Walking Dead 

Well ada sesiapa gegurl dekat luar sana yang ada masalah drama fever same macam Daya ? Yeay sepp sikit . Kita sama ^^ Happy Holidayy ! <3

10 comments:

zieziEZWANIE said...

laaaaa ... maaduu rupanya -.- huhuhu..
ini juga nafsu saya

Xiao Xandria said...

Cool lah sama klo nak tengok cite favourite ken tunggu kadang2 tertidur ngoook :) cool entry !!

shera said...

wow ! Daya memang gila Korea eh ? hihih ... saya biasa2 je . peace ^_^

Daya The Sixth ! said...

@zieziEZWANIE Haha maaduu laa . Nafsu kebanyakkan wanita-2 :D

Daya The Sixth ! said...

@Xiao Xandria Tulaa pasal . Sanggup tunggu cerita tu and tengok ulang-2 . Haha

hafiz hafizol said...

mujur gua x layan korea.. kih3

Puteri said...

Peaceeee (Y) Jangan lupa makan, nanti sakit xD *caring japp*

Daya The Sixth ! said...

@hafiz hafizol Rugi laa abg tk layan korea . Wekk :P

Daya The Sixth ! said...

@Puteri Alahai comel je caring2 . Haha thanks

mairah cadburry said...

haha, serupe lh kite kak daya oii :)
*sep sikit*