27 July 2012

Sesi Beramah Mesra Di Internet !( Extra:Tempahan Header Dari Daya)

Assalamualaikum ! (^^"


Hey awak yang dekat depan laptop , belakang laptop , tepi laptop , atas laptop , mahupun awak yang berada 200cm jauh dari laptop . Hai lama tak jumpa ? Haha ! *makluman Daya baru sahur so kenyang gila dan menyebabkan urat otak Daya masih tak dapat berfungsi dengan baik .

' Akak Daya ! Susahnya nak contact akak sekarang !
Text pon berjanggut nak tunggu reply '

Walauwehh kantoi tau -.- Follower Daya yang ada nombor Daya tu dah keluar asap dekat hidung dah marah Daya sebab tak reply text . Haha ! Daya ni bagi je nombor telefon dekat orang tapi text pun tak balas2 .

Daya mintak maaf sangat2 . Bukan malas nak layan , tapi Daya ni 'miskin' kredit . Weee kredit tak ada kott . Bukan follower je laa . Kawan2 pon dah hilang sabar . Haha ! Kesian >3<

Memandangkan korang memang takkan dapat reply text dari Daya so korang meh laa beramah mesra dengan Daya dekat laman sesawang yang lain * cehh gitu ayat nak BM sangatt .

Facebook


*tekan button dekat atas ni untuk terus add ^^

 Twitter 

Follow Daya dekat --> Yaya VampireLLa

Skype
Nak pastikan Daya ni bukan FAKE meh laa face to face . Haha ayat nak gangster

Search nama Daya dekat skype --> hidayahyaya64

Instagram

Search nama Daya dekat Instagram --> HidayahYaya

Ni laa empat laman sesawang yang Daya aktif , selain tu korang boleh email/gmail Daya dekat ::

 hidayah_yaya64@yahoo.com
 yayah.miss9377@gmail.com

Haaa ! Dah banyak Daya bagi dah ni . So ada macam2 cara nak contact Daya . And Daya mesti balas punya . Jangan risau . Daya takdelaa sibuk megalahkan Obama sampai tak boleh balas respon korang .

Buat masa sekarang , Daya amek tempahan header sahaja . Harganya RM 3 . Bayaran mengikut topup . Murah ! Jom tempah ?! -Have a nice day- :)

2 comments:

Tengku Laurel Adamila said...

Wahh wahh. tawaran menarikk nih . >,<

Daya The Sixth ! said...

@Tengku Laurel Adamila InsyaAllah mungkin ada yang berminat . Tak berminat ke ? Haha :)