16 August 2012

Berbuka Puasa Di Sime Darby Convention Centre

Assalamualaikum ! ^^



Hari Ahad lepas Daya dengan family berbuka dekat luar . Kalau nak bangga sikit dekat hotel . Haha tapi bukan mak Daya bayar pon , syarikat bagi free so merasa laa Daya makan special sikit puasa ni ^^

Bukan murah tu , satu pass RM90 .. Amboii cekik darah gitu tau .. Kiteorang gerak tu dalam pukul 5 . Amekk bukan main awal lagi gerak .. Sampai tersesat laa jugak kiteorang .. Nasib baik sempat sampai tau ..




Sampai je dekat situ first thing to do is snap ! xD
Bukan nak amek makanan .. 


Masuk je dalam tu jumpa laa dengan budak comel ni
DANIAL ><
Banyak betul dia makan tau . Lepas tu tak reti duduk diam . Haha
Sampai muntah , Daya bila dia muntah tu Daya suruh dia lari , Daya pon lari sekali.
Wee takut kena marah dengan orang dekat situ tau ..



Nasi amek kemudian , pencuci mulut nampak lagi menarik . Weee ^^


Sempat berangan dekat kereta kahwin orang -,-

Haritu memang penuh sangat perut tau . Tapi puas hati laa . Makanan sedap sangat ^^ Hope tahun depan dapat makan lagi macam tu ohh .. 

4 comments:

King Ayam said...

Satu kepala berapa ek? Mesti mahal giler... kalau ada orang belanja takpe lah jugak kan :D Hekhek

Amirul Aimaduddin said...

sedapnyer,,,nak sikit! hehe

Daya The Sixth ! said...

@King Ayam Mahal laa awak . RM 90 kott sorang ..Tu pon nasib je dapat pergi ^^

Daya The Sixth ! said...

@Amirul AimaduddinDah selamat masuk perut tau ^^