11 August 2012

Freebies Blogskin :: Selamat Hari Raya AidilFitri

Assalamualaikum ! ~^0^~


Semua muslim akan menyambut Hari Raya lagi beberapa hari , so mood raya Daya yang berkobar ni buat Daya nak bagi freebies blogskin hari raya gitu . Weee sape seronok sape seronok ?!! :D *syok sorang2

Biasanya kalau raya , sampul duit raya , kad raya semua mesti warna hijau kan . Tahun ni baju raya Daya warna coklat . Walaupun tak ade kena mengena dengan ayat sebelum ni tapi Daya kan memang suka show off . Haha ! 

Blogskin kali ni warna hijau . Agak 'Jae Suk' sikit . Hee tau korang tak faham . Siapa yang tengok Running Man tau laa . Harap korang suka laa eh sebab warna hijau ni mencabar sikit nak edit . Tak tau laa korang suka ke tak warna dia . 

Perhatian !!! : Preview blogskin ni tak berapa nak betul ada sesetengah widget dia tak tunjuk *ke-teruk-kan apakah itu -,- ... So korang tengok screenshot bawah ni . Semua widget tu ada tau ^^



Cara download :

Korang scroll bawah sikit lepas tu nampak button blogger
main . Tekan yang tu tau kawan-2 !


Selamat berpuasa , jangan tinggal2 nanti Allah marah masuk neraka :)
*btw buka puasa nanti dekat hotel , jum ikut ?! Heeee 

7 comments:

Tengku Laurel Adamila said...

cantikk ! >,<

Daya The Sixth ! said...

@Tengku Laurel Adamila Te te terima ka ka kasih :D

Nur A.Z said...

Saya tgk runningman. So sy fhm. Haha

Abang Long said...

Salam...
Cantek. Ingat nak download dan pasang, tapi bila teringat yg kadang2 sibuk sesangat sampai bersawang blog abang long, elok tangguhkan dulu. Kang ada lak blog guna skin Hari Raya sampai Raya tahun depan...huhu

Selamat Hari Raya Daya

Neiaa said...

berblogwalking sambil follow awk,..jemputlah ke blog saya, ada contest best! http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

Cho Zila said...

selamat hari raya... semoga berbahagia di hari raya...

lunaticg said...

Salam.
Selamat hari raya juga.
Waaah.... thanks untuk tutorial yang singkat tapi menarik ini.