20 August 2012

Gambar:Selamat Berhari Raya ! (1st dan 2nd Day)

Assalamualaikum ! ^^


* OhMyAllah sweetnya gambar atas ni . Weee si teruna
dan anak dara . Haha !

Macam biasa tahun ni Daya raya KL lagi . Yelaa mana den nak tuju kalau bukan kuala berlumpur ni . Datuk nenek Daya semua tinggal Batu Caves sana .. Haa jangan fikir lain . Datuk nenek Daya tinggal berdekatan Batu Caves tu bukan dalam dia .. Haha orang selalu salah anggap ..

Raya tahun ni boleh laa tahan . Best jugak laa . Tetap akan best sebab orang yang tercinta ada dengan kita kan.kan.kan ? :')

So first raya Daya mesti laa dengan family kan . Gambar Daya memang dah memang terserlah jerawatnya . Ala-2 Bebop *lawak kampus . Hahaha !


Ayah Daya memang macam ni tau bila tangkap gambar -.-
Tapi hakikatnya bagi Daya laa dia lelaki paling handsome tau ..
Ada masa ayah macam SRK .. Haha Shah Rukh Khan ~


Well gambar Daya kan mesti laa edit lebih sikit . Weee ><


Sedara kesayangan , Fiqa dengan Saleha ..
kecik-2 dah pakai tudung ber-fashion gitu . Comel sekali ^^

Second raya , haa satu family gerak ramai-2 ! Pergi Rawang .. Jumpa saudara jauh , yang setahun sekali je jumpe . The best ! (Y)


Aleeya Sofia . Comel macam sedara sebelah dia tu kan . Haha yeah
bermula drama perasan den !


Landing atas katil gua eh -,-
Haha Aleesya Sofia ni .. 


Haa ni dekat Rawang . Memang best tau ..
Yang pasti walaupun tak ada saudara sebaya Daya , Daya tetap
boleh main dengan kanak-2 hyper ni . 
Penat den melayan . Haha

Hope korang punya raya tahun ni pon syok macam Daya jugak ! ^^ SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN <3 p="p">
Kalau Daya ada salah silap , maaf kan Daya ye . Dari hujung
rambut sampai hujung kaki . Assalamualaikum ~

5 comments:

CikMai said...

selamat hari raya..ehh lawa style tudung u...

Pinky Aina said...

SelamatHariRaya akak . MohonMaafjua

Ain said...

Selamat hari raya juga ! Maaf zahir dan batin =))

fazilah lot said...

selamat hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://fazilahlot.blogspot.com

Sally Yatiey said...

Selamat hari raya ;D