22 October 2012

Trip Bersama Kawan-Kawan ! Eh ?

Assalamualaikum ! ^^


Rindunyaa cek dekat blog ni . Rindunyaa nak update . Yang selalu blogwalking dekat blog Daya ni Daya mintak maaf laa ye sebab tak update . Dah tu macam mana kalau exam akhir tahun sangat merunsingkan kepala -.-

Hee Daya selalukan update pasal kawan-2 , taktau laa kenapa tapi seronok nak kenalkan kawan-2 Daya dekat orang . Haha semua perangai mintak kaki saiz 5 ni je .. Haa baru-2 ni , erm takdelaa baru sangat .. Kiteorang buat rombongan . Memang excited gile ! Sekali bas tak datang . Choii~~ Nak je ku hampuk kepala tu pemandu bas .

Tapi okeyy laa tu at least kiteorang dapat tangkap gambar many-many . Haha. Amaran gambar selapas ni mengandungi unsur kegilaan . Harap maklum ..

- Depan Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Tasik -


Ni waktu mula-2 nak pegi . Muke nak excited je . Dengan beli
ice-blendednya . Yumyum ><




 Huixin ! Dia ni comel ohh . Geram dengan pipi dia tu . Macam pau kaya . Haha rambut pon boleh masuk iklan ' Guna jari pon boleh '


Sim Yan :)

Dia ni bestfriend Daya .. Sebenarnya Daya lagi tinggi daripada dia tapi taktau kenapa dalam gambar ni nampak sama tinggi . Haha bajet tinggi je kan..




Profile :

Kanan : Adilah Bt Abdullah
Tengah : Semestinya Daya ><
Kiri : Siti Fauzana Fatimah Binti Mokhtar .

Haha macam dalam movie tak ? Bagi profile segala bagai . Hee ..
Faizalofa . Haha rindu nak panggil dia macam tu .



Haa ni Kathiravan .. Dia je kawan India yang pegang
rahsia Daya . Haha tapi taktau laa dia ingat ke tak rahsia tu . Haha !

EXCITED DAH HILANG . START BORING SEBAB BAS TAK DATANG

Tengok kanan , hmm mana bus ni aku dah pongeh tunggu ni -.-

Tengok kiri , tak ada jugak bas .. Kayy fed up !

SMKTT style ! Haha waktu ni memang dah sewel laa tunggu bas .

Lepas je tangkap gambar ni semua balik . Haha terbaik laa..
Tunggu depan sekolah semata-mata nak tangkap gambar je .
Stylo kan ? Haha

Pengajaran : Lain kali kalau nak buat rombongan naik kapal terbang je . Woaaa :0


3 comments:

unaismail said...

Daya, Sekolah Menengah Taman Tasik mna?

unaismail said...

nice :)

Daya The Sixth ! said...

@unaismail Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Tasik Ampang . Hee terima kasih awak :)