26 October 2012

Tutorial Application Lock Untuk Pengguna Android

Assalamualaikum ! :)


Awak , awak , awak dan saya , semua orang laa mesti ada perasan tak suka bila orang tengok gambar , text , mini dairi kita tanpa kebenaran kan .. Angkat rambut kalau korang pon tak suka -.-

Kalau korang pengguna android semua perasan tu boleh disangkal .! Haha poyo tak poyo ayat Daya .. Apa yang korang perlu buat ialah download satu benda ni je ..

First thing , korang mesti laa pergi dekat Play Store dalam phone canggih manggih korang tu .. Search APP Lock lepas tu tekan laa download guna jari manis ke telunjuk ke .. Ibu jari pon boleh .

Setelah mengharungi cabaran meng-download , install segala bagai tu App Lock tadi sudah boleh digunakan .. Isi segala maklumat yang dia nak . Kalau tak silap Daya dia mintak password , repeat balik password , soalan kalau lupa password dengan clue password korang . Haa tu jelaa rasenya .. Yang tu korang pandai2 laa isi eh .. ^^



Sekarang korang boleh laa lock application yang korang
nak rahsia kan daripada masyarakat umum tu .

Senang je kan ^^ .. Segalanya mudah dengan Android . Haha .. Okey sebelum terlambat Daya nak ucapkan Selamat Hari Raya AidilAdha :) Semoga gembira disisi keluarga eh .. Have a happy and lovely day <3 p="p">

6 comments:

Norzatul Nabihah said...

tenx sebab share.. nway,jemput la ke blog bihah..=)

Cik Que said...

Nak tanye..memang confem ke dpt dilock sume bende dalam fon? Bkn ape, sb kdg2, app ni ade yg tak bfungsi sepenuhnya...dan app ni utk digunakn online 24 hours ke x?

aini shahroni said...

Woah..
Bgus2..
Thanks for the sharing..btw,
Slmat hri rya aidiladha juga...
^___^

http://nurainishahroni.blogspot.com/

erry edz said...

nice blog. salam perkenalan :) do follow mine :)

erry edz said...

nice blog. salam perkenalan :) do follow mine :)

miss heart said...

thank you :)