19 November 2012

Hadiah Hari Jadi Terbaik Diana Danielle , Congrats :)

Assalamualaikum ! :)


Alololo sweet laa dorang ni , baru je kahwin beberapa hari lepas .
Dengan izin Allah Diana mengandung . Hee suke ! ><

Over pulak Daya ni kan , macam laa anak aku -.- Haha
Takdelaa Farid Kamil ni memang pujaan hatiku sejak dulu lagi . Memang amek tau
laa pasal dia . Mesti anak dia comel nanti .. Waduhh . Haha

Daya tau pun sebab pagi tadi online twitter semua orang cakap pasal ni kan .
Hee instagram pon ada :)

diana danielle mengandung

diana danielle mengandung

Tahniah laa untuk dorang . Tapi kan ni first time Daya post entry pasal benda-2 
macam ni kan ? Haha nampak tak betapa sukanya Daya dekat dorang ni . Muahaha !
Tahun ni jelaa Daya dapat amek tahu pasal dorang pon . Tahun depan SPM dah tak
boleh -,- Puihhh .

Congratulation  Farid Kamil & Diana Danielle:')

1 comment:

Aira Dawson said...

Hope diorang kekal bersama sampai bila-bila :')