24 February 2012

Dia Dah Datang Dah !

Assalamualaikum ! :)

Nak tau satu fakta tak ? Percaya atau tidak korang sebenarnya 
tengah baca apa yang Daya tulis ni dalam hati . Haha am I right ?! Weee  

Alololo jangan marah-2 kayy , Daya ni rindu bebebor dengan korang ni . Lima hari tak update kott --' Semua salah HOMEWORK ! Jahat betul kan homework tu tak bagi Daya jumpa dengan korang . Haih !

Cerita pasal homework jahat , Daya sebenarnya nak cerita pasal DIA DAH DATANG DAH ! *tak ada kena mengena pon dengan homework jahat tadi kan 

Siapa datang ?! Habak mai sikit , hamboi dia datang je buat Daya teruja gila tahap angry bird gitu . Siapa ? Haa cuba teka sikit . Tahukah anda bahawa teka teki membuatkan otak anda lebih cergas ? Haha macam buku teks laa pulak ! :D

Ni ni Daya nak story gempak punya ni ! *berapa banyak ni daa .. Jum kita bongkarkan siapa yang datang sebenarnya ?! Korang tak sabar ? Daya beribu kali bom tak sabar . Weee

Diingatkan kepada ibu mengandung or kanak-2 kalau tak ada semangat 
jangan tengok ye . Sebab dia ni hensem sangat . Psttt -,-



Kan Daya dah kata dia handsome , yang korang nak terkejut lagi tu buat apa ? Haha !!
Serious Daya cakap Daya rindu dia giler-2 kott , ni dia nak datang balik
Daya happy sangat ^^

Okey laa kepada yang tak tengok tu , tu sebenarnya gambar zombie . Haha comel tau ! Pergi laa tengok . Weee kiteorang kawan nak dekat 4tahun dah *okey saya tipu

Haa dia laa yang dah datang tu ! Weee THE WALKING DEAD SEASON 3 . Ohh yeahhh :)


Channel :: 413 Fox Movies
On Air :: 9 March 2012 , 11 pm


Tengok tau jangan tak tengok ! Daya dah tak sabar dah ni ! Weeee :D



19 February 2012

Freebies Blogskin : City Hunter ( Lee Min Ho )

Assalamualaikum ! :)


Kita jealous ni --' Avril buat muka macam mana pon dia tetap nampak comel ! Weee dah laa kurus . Okey Daya minat giler dengan dia , kalau tak silap dia datang Malaysia semalam tapi Daya baru tahu harini . Psttt

Actually Daya nak berterima kasih lerr dekat Avril ni , semalam Daya dengar lagu-2 dia . Sambil tu Daya bayangkan laa muka dia kan *macam giler bayang laa pulak Setuju tak kalau Daya cakap bila sebut nama Avril mesti ingat rambut ber-kaler dia dengan background hitam ? Haha Daya bayang macam tu laa .

Daya pon dapat ilham nak buat blogskin warna hitam . Dengan kaca pecah , pistol .. Cool doo :D Tapi takkan Avril model dia ? Ermm -,- Tak ada pulak gambar dia pegang pistol . Aiyoyoyo lepas tu Daya mula laa teringat cerita City Hunter lakonan Lee Minho .. Jyeahh idea mari :)

Lahirlah blogskin yang berbentuk ini ::






Yeahhh Daya tau gelap sangat kan ? Hahah jiwa remaja memang begini laa kott . Daya dah makin suka benda gelap-2 ni . Nampak cool and macho . Asyik-2 warna pink and purple jerr --' Sekali sekala bagus jugak tukar citer rasa ni :)

*Kalau nak warna pink jugak , tengok sidebar Daya belah kanan ni . Cari ' Download Blogskin ' :) Ada pink , purple , biru and tersesat laa satu skin hitam . Wekkkk

Cara nak download ::

Tekan je button 'Download' bawah ScreenCapture tadi tu . Scroll bawah sikit then press button ini :





Nota tapak kaki Daya : Nak tau lagi banyak pasal blogskin ? Heheh tekan je ' Tutor ' dekat tab menu . Scroll bawah sikit cari ' Semua pasal blogskin ' . Enjoy the tutorial and thanks for those who take my blogskin . Much love <3