16 March 2012

Pemenang Contest Sign Name Untuk Hidayah Ya Ya

Assalamualaikum ! ^O^

........... Tak tau nak cakap apa ........

Mula-2 Daya mesti laa nak mintak maaf daripada korang . 
Hmm Daya MINTAK MAAF !

Sepatutnya contest ni habis hari Ahad lepas betul tak ? Pftt mesti korang bengang giler kan , bila laa Daya nak umumkan pemenang ni -..- << smiley piglet ? Haha kayy ..

Tepat hari Ahad tu badan Daya dah rasa lemah gemalai semua . Kayy kepala dah pusing-2 . Badan panas . Aiyoo takpelaa mungkin peserta faham keadaan Daya , Daya fikir macam tu laa.

And paling penting kenapa Daya tak umumkan pemenang secepat yang mungkin ialah Berukband yang lambat ! Ciss cemburu taknak bagi Daya umumkan pemenang ><

Hee , so sorry laa ye ? Jum jelaa ketahui siapa lima orang pemenang bertuah tu ~ Marimari !

Tempat pertama

fadzsya.blogspot.com


Tempat Kedua

appleshera.blogspot.com


Tempat Ketiga

linafazelina.blogspot.com


Tempat Keempat

gadisbermatacoklat.blogspot.com



Tempat Kelima

eimahlolo.blogspot.com


Alolo tomey tomey semua >< Daya suke sangat ! Terima kasih yang menyertai . Yang tak menang tu don't give up yeah ? Gambar korang pon cantik jugak . Tapi Daya paling suke yang lima ni . Weee

Okey kepada para pemenang sila add Facebook Daya >> here dan bagitau nak Daya edit blog tu macam mana okey ? :) Daya tak edit straight forward macam tu laa , macam Daya cakap tadi internet Daya lembab so bila dia dah laju Daya edit terus . Jyeahh promise :)

*Eh-2 link korang ada dekat sidebar . Kayy sekian terima kasih . Peace (Y) Much love <3