28 June 2012

Happy Birthday Untuk Gua Dan Adik Gua !

Assalamualaikum ! ^^

Say cheese !! 
Jyeahh birthday girl senyum sampai ke otak . Saksikan lahh .
Muahahaha ><

Tajuk entry paling tak nak blah dalam blog Daya ni . Ayat nak gangster je kan . Cewahh ade goyang tak ? Haha -.-

'Eh harini bukan birthday kak Daya kan ? Tipu profile eh -..- ? Kenapa baru tulis entry harini'

Wahh gitu , sampai dia kata Daya tipu profile . Haha ! Kelakar sehh . Kalau Daya ni artis boleh laa nak tipu profile . Aduhh pecah usus perut mendengarnya .

Okey ni kebenarannya .
Birthday Daya memang 26 Jun , hari Selasa lepas ,
Birthday adik Daya pulak 28 Jun , iaitu harini , Khamis . 
Haa so Daya buat entry harini , gabungkan ! ^^ 
Haa THE END . Haha ..

Daya celebrate birthday dengan kawan-2 dua hari sebelum , sambut birthday dengan family sehari selepas . Haha Daya dekat sekolah bukan main nak promote hari jadi . Pastu lepas orang dah nyanyi Daya sendiri jugak yang malu . Weee >< * muka tembok memang macam ni .

2 hari sebelum birthday - Sambut dengan kawan-2 di KLCC ( Movie time ! )


Ni agak childish sikit *arr banyak -.-
Haha semua berlagak model . Lagi-2 Nabil dekat belakang tu haa .
And dekat playground , takpelaa nasib baik birthday Daya , so
supporting sikit main dekat situ kalah budak-2 tau . Semua budak-2 pon macam
arr ape kakak-2 and abang-2 ni buat dekat sini . Puihhh . Haha





Act , Akim tu bukan freestyle okeyy . Dia nak tayang jam kuning spongebob dia -.-
Puihh eh aku pon ada jam pink tau ! Haha suka nak lawan dengan Daya tau
dia ni . Sepak laju-2 kang .


Lepas snap macam nak gila , kiteorang main air pancut . Haha macam tak pernah jumpa air dekat rumah -.- Wee then kiteorang pon tengok wayang cerita Madagascar 3 . Lawak sehh yang zebra tu . Gelak sampai nak tercabut gigi ><

1 hari selepas birthday - Sambut dengan family di Langat ( Makan Time ! )


Birthday cake ! Woaaa <3
Siap ada burger . Disebabkan Daya lapar gila time tu
terus potong kek , tak letak lilin semua . Haha semua orang macam bengang je :3


Putri ^^
Kesian dia jatuh basikal , hmm tapi tetap comel , molek semua ><


*lupa letak lilin -.-



Terasa macam dekat Korea tau . Meja
kiteorang bukan main penuh lagi . Semua jenis makanan ade . Terbaekk ^^

P/S : Thank kepada 500 orang yang wish Daya dekat facebook dengan twitter . Ramai tu ! >< Kepada Azreen , Najibah , Adilah , Hanania , Nabil dan Akim serta Eddy . Terima kasih belanja wayang , bagi hadiah . Sayang korang lebih lebih <3 Hee kayy jangan meremang bulu roma baca kayy .

Happy Birthday To Both Of Us ! ^^
Sweet sixteen and thirteen <3