1 July 2012

Aktiviti Ahad - 'Road Safety Walk' Di Dewan MPAJ :)

Assalamualaikum ! ^^'


Walaupun Daya still tak ada lesen kereta atau motor *sepatutnya amek tahun ni tapi duit tak ada derr -.- , tapi Daya rase excited nak pergi kempen ni ..

Bangun awal pagi kott semata-mata nak tengok demo macam mana nak bawak motor dengan betul .. Cett ni nak perli Daya laa tu sebab Daya tak ada motor . Haha ! Salahkan kempen pon boleh -.-

*now playing - Hanya Aku Cinta Kau Seorang .. 

Wee tibe-2 je now playing . Daya actually tak tau nak taip apa tau . Dekat kempen tu pon Daya bukan dengar ceramah dia , asyik gelak je >.< Waktu demo bawak moto tu je Daya fokus gila tahap dragon-ball ..

Lepas tu banyak snap-2 , usha-2 pon tak ketinggalan . Teehee remaja perempuan memang macam ni tau . Jangan pelik . Haha

So nak ajar pasal keselamatan jalan raya pon Daya tak pandai , Daya tunjuk gambar menggila Daya jelaa eh . Muka penyapu , penyodok semua tu kutuk dalam hati jelaa . Muahaha <3 *berani kutuk laa dalam komen , Daya cabar . Haha !



Okey Najibah dah bajet hiphop pakai topi terbalik macam tu . Haha !



Ya Allah , kau memang comel Najibah ! Suka tengok muka kau , grr geram kayy .
Tunggu hari isnin aku nak cubit pipi kau puas-2 ><



Masing-2 show off topi percuma ..



Sepatutnya gambar Daya dengan Najibah je 
tapi dua orang kawan yang comel perangainya dah menyelit :P
* Azreen & Fauzana



You smile I smile ,
then we SNAP ! Haha entah pape pantun entah ..



Tayang topi percuma lagi :P



Eddy Jefri .. Sweet je budaknya .
Lepas tu kecoh panggil aku ayam . Cehh nak kena smackdown budak ni -.-



Arr ni adik kandung abang angkat kesayangan Daya .
Najwa * .. Kalau korang ingat laa entry --> INI kan ..
Hee adik , abang muka sama je . Eee comel ! ><

Haa gambar-2 ni jelaa yang Daya dapat waktu pergi kempen tu . Eh lupa topi percuma pon dapat . Haha ! Ceramah pon tak dengar . Wee apa pon tak boleh :P

Harap gambar tak buat korang loya serta pening sampai tak boleh tido . Sekian . Wee have a nice day like me ! ^^

*Daya ada laa buat jahat sikit tadi , hee Daya suruh adek Daya tekan loceng rumah orang lepas tu LARIIIII ~~ Haha okeyy tak jahat sangat kan ? Wekkk ..