15 July 2012

Daya 'Jumpa' Justin Bieber : MTV World Stage

Assalamualaikum ! ^^


Kepala Daya pusing , badan Daya sakit , suara Daya ala-ala rock steady gitu . Tak lain tak bukan ni mesti laa sebab semalam ! Sakit-2 pon Daya tetap rasa berbaloi habis . Wee ..

*14 Julai 2012 
Actually , semalam sukan tahunan SMKTT . Daya tak ada laa masuk acara bagai yelaa vampire laa katakan *tak boleh kena panas . Bajet-2 tolong cikgu kira point setiap rumah sukan . Nawaitu dalam hati konon nak curi-2 tambah markah dekat rumah sukan sendiri tapi HAHA mata cikgu ada di mana-mana . Scaryyyy ><

Agak dalam pukul 2 *matahari pacak atas kepala gua sudah , mak call . Yang Daya ni dekat stadium lagi ..

Mak : Kau bila nak balik ? Justin Bieber kau dah tunggu dah tu .
Daya : Hah ?! Pukul 6 kan start konsert dia . Takkan nak gerak sekarang .
Mak : Kalau nak tengok jerawat dia *tengok depan-2 maksud mak gua -.- , kau balik sekarang ..

Hah cun ! Aku nak balik naik apa ? :3 Kalau ada helikopter dekat IKBN Langat ni okey jugak . Last-2 aku tumpang motor Abang Minul yang berkelajuan 90/jam . Nasib dia laa jantung aku tak terkeluar . Menggigil kepala lutut aku . Haih -.-

* Sunway Lagoon

Seramai-ramainya umat manusia dalam sunway tu ! Daya cari jugak airnya mana ?! Rupanya dia dah sedut sampai habis semata-mata sebab konsert JB tu . Eh kalau ada air lagi okey . Tak ada laa panas sangat . Haha !

Sunway yang kering kontang *.*
Plus muka Daya yang sakai , taknak blah . Tulaa pegi lagi stadium ..

Tak lama lepas Daya sampai konsert tu pon mula .
Justin nyanyi lagu 'Baby' . Awww <3
*nenoneno << bunyi ambulance yang tengah bawak Daya pegi hospital
sebab hamba Allah dalam gambar tu handsome gilerr ! *poyo


*perfoming ' Die In Your Arms '


*version dekat

*version jauh . Haha !

Kayy ni bukan salah kamera Daya tapi memang muka Bieber merah tau -.-
' Wow so hot in Malaysia ' katanya . Haha nasib kau laa Bieber ..

Whatt !! -.-
Tolong cakap Daya gila sebab hati Daya baru berkata
: Belakang dia pon tetap handsome :

: Dia minum air pon handsome :
Okeyy keputusan telah dibuat , hantar Daya pegi Tanjung Rambutan sekarang .
Haha !
Seriously , handsome laa . Wee nak jugak pokk >.<

Habis je hamba Allah ni perform , Daya pon terus balik . Tengok KARA pon sekejap je . Haha nak buat macam mana kalau dah hati tu niat nak tengok Bieber je . Wekk .

*Aku hanya memuji ke-handsome-man dia je . Lagu pon layan . Tak lebih sampai nak kahwin kayy . Jangan salah faham . ^^ Have a nice day like me guyss . Chaww ..