11 August 2012

Freebies Blogskin :: Selamat Hari Raya AidilFitri

Assalamualaikum ! ~^0^~


Semua muslim akan menyambut Hari Raya lagi beberapa hari , so mood raya Daya yang berkobar ni buat Daya nak bagi freebies blogskin hari raya gitu . Weee sape seronok sape seronok ?!! :D *syok sorang2

Biasanya kalau raya , sampul duit raya , kad raya semua mesti warna hijau kan . Tahun ni baju raya Daya warna coklat . Walaupun tak ade kena mengena dengan ayat sebelum ni tapi Daya kan memang suka show off . Haha ! 

Blogskin kali ni warna hijau . Agak 'Jae Suk' sikit . Hee tau korang tak faham . Siapa yang tengok Running Man tau laa . Harap korang suka laa eh sebab warna hijau ni mencabar sikit nak edit . Tak tau laa korang suka ke tak warna dia . 

Perhatian !!! : Preview blogskin ni tak berapa nak betul ada sesetengah widget dia tak tunjuk *ke-teruk-kan apakah itu -,- ... So korang tengok screenshot bawah ni . Semua widget tu ada tau ^^



Cara download :

Korang scroll bawah sikit lepas tu nampak button blogger
main . Tekan yang tu tau kawan-2 !


Selamat berpuasa , jangan tinggal2 nanti Allah marah masuk neraka :)
*btw buka puasa nanti dekat hotel , jum ikut ?! Heeee