7 October 2012

Gadis Comel Dapat 11 Juta Views Di YouTube Dengan Hanya Buat Mimik Muka

Assalamualaikum ! ^^


Ambuihh besar mata cik kak pinjam dua jam boleh ? Nak ganti mata kita yang sepet ni haa ~..~ Ni Daya tak tau laa perempuan Cina ke Jepun ke Korea ke .. First thought , yeahh sangat comel :3

Percaya atau tidak gadis comel ni dapat 11 juta views dekat youtube dengan hanya buat mimik muka . Woaa Daya sangat kagum ! Hati Daya sangat tertarik untuk same-2 laa pegi tengok video dia tu .. Believe me hati Daya sangat teruja dan excited waktu tu .. * macam ada beza laa kan teruja dengan excited tu ..

Daya pasti korang pon sama so jum laa kita pegi menonton same-2 :)



Ada rasa macam nak tumbuk orang tak sekarang ? Haha second thought annoying ! Daya tau laa dia comel . So apa motif dia duduk depan kamera buat muka macam tu .. Lelaki suka laa . Daya ni dah rasa perut memulas juga -.-

Tapi macam penghinaan sungguh , orang lain penat-2 menyanyi segala dia duduk situ buat muka comel je . Hahaha pape pon bravo laa ye akak comel ..

Agak-2 kalau Daya yang buat video macam tu laris tak ? Haha baik Daya tunjuk muka Daya ni dekat ibu ke ayah ke kan .. Muahahaha !

Video mimik muka dia yang selebihnya di sini --> MRirian